Surprinzător ce s-a descoperit la ușa locuinței lui Costin Mărculescu! Oamenii au început să îi aducă omagii artistului

 Cica Cristina
.

Au apărut noi imagini de la locuința actorului Costin Mărculescu! Surprinzător ce a apărut la ușa apartamentului unde stătea artistul și unde i-a fost găsit trupul fără suflare.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Paparazzi Spynews au surprins noi imagini din fața apartamentului unde locuia Costin Mărculescu, alături de animalul lui de companie, Maxy, care a și alertat vecinii privind decesul stăpânului său.

Oamenii au început să îi aducă omagii artistului, astfel că la ușa sa au fost depuse mai multe lumânări, dar și un steag cu Tricolorul drept decorațiune.

Citește și: E dureros ce s-a întâmplat cu Maxy, câinele lui Costin Mărculescu, după moartea actorului.„În memoria lui, rudele ar fi trebuit să…'

Costin Mărculescu, în vârstă de 50 de ani, a fost găsit fără suflare în propria locuință, în cadă. Vecinii au precizat că nu îl mai văzuseră de trei zile și au fost alertați de lătratul puternic al câinelui său.

Detaliul care a atras atenția asupra crucii lui Costin Mărculescu

Trupul neînsuflețit al actorului a fost dus astăzi la biserica 'Sfântul Gheorghe' din București. Un detaliu nu a putut trece neobservat la crucea lui Costin Mărculescu. Cei apropiați au legat steagul României de cruce, iar pe aceasta scrie, așa cum se obișnuiește, numele, data nașterii și data morții.

Ceea ce este ciudat, pe cruce la data morții este trecută ziua de astăzi, 11 iunie, ziua în care s-a descoperit că nu mai e în viață. Conform celor de la INML, Costin Mărculescu a murit în urmă cu 2-4 zile, cel mai probabil luni 8 iunie, în ziua de Rusalii. Actorul intrase pe WhatsApp ultima dată luni, după care nu s-a mai știut nimic de el.

S-a stabilit cauza morții în urma autopsiei

După prima examinare exterioară a cadavrului, legiștii au ajuns la concluzia că actorul Costin Mărculescu ar fi murit „acum două-patru zile’, având în vedere starea de putrefacție a cadavrului.

Citește și: Costin Mărculescu va fi condus pe ultimul drum de tatăl său, în vârstă de 82 de ani!Artistul voia să fie înmormântat de Mara Bănică și de Pepe

Cauza morții artistului este „insuficiență cardio-respiratoriu acută', adică infarct. Bolile care ar fi dus la provocarea infarctului sunt, conform autorităților, miocardofibroza și ateroscleroza aorto-coronariană.

Costin-Marculescu-10-7Costin-Marculescu-10-7

Sursa foto: Facebook, Captură Spynews

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton