SUPERGALERIE FOTO! Vedete la primul party al lui 2018

 Oana Popoiag
.

 

Speak și Ștefania (Libelula)Speak și Ștefania (Libelula)

Prima mare petrecere a lui 2018 a reunit cei mai cunoscuți influencers, artiști de top și cele mai hot vedete de la noi într-o noapte de clubbing pe care nu o vor uita prea curând.

Pasionate de clubbing sau nu, vedetele nu au ratat una dintre cele mai cool petreceri ale începutului de an, unde au urcat pe scenă artiști ca The Motans, Antonia, Blacklist și La Familia.

Antonia și mama ei au făcut furori la party

Antonia  a venit la petrecere însoțită de Alex Velea, dar și de mama ei, Denise Iacobescu, ambele în ținute all black sexy. Alex Velea a cântat alături de La Familia, iar The Motans au cântat cele mai de succes melodii ale trupei, inclusiv 'Weekend' cu Delia, piesă care a fost desemnată 'Piesa anului 2017', în vreme ce Puya și Șișu le-au amintit celor prezenți ce este acela un 'bairam', cântând 'sus pe bar' împreună cu invitații.

Nu doar artiștii au făcut senzație la această petrecere, ci și influenceri cunoscuți precum Alina Ceușan sau BRomania, plus micro-influenceri din zece nișe diferite, acesta fiind, de altfel, și scopul petrecerii. Party-ul de la Nuba Summervibes a marcat lansarea Trending Influencers, cea mai nouă agenție de online influencers powered by Global, care aduce laolaltă câteva sute de influenceri.

Oana Popoiag

Foto: PR

Citește și:

Imagini uimitoare cu femeia care i-ar fi furat minţile lui Matei Stratan! De aceea a reacţionat Mădălina Ghenea

Antonia este în Topul 100 cele mai frumoase femei din lume

Numele reale ale vedetelor. Cum se numesc artiștii tăi preferați

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton