Schimbări majore la "Exatlon România"! Este vorba despre Cosmin Cernat

 Pirvu Cristina
.

Bogdan Socol, unul dintre cei mai buni comentatori sportivi din România,  se alătură competiției „Exatlon', urmând să alterneze prezentările și comentariile traseelor cu Cosmin Cernat.

Socol și-a început carieră sportivă la redacția de sport a TVR, în 2000, apoi și-a continuat activitatea profesională la Realitatea TV, TV Sport, Național TV și GSP TV. Din 2009, timp de opt ani a activat la Digi Sport, în calitate de comentator sportiv și realizator al emisiunii Fotbal European.

Citeşte şi:

Iulia Albu stă pe scaunul lui Răzvan Ciobanu la „Bravo, ai stil! All Stars'! E şi mai dură acum

Imagini uimitoare cu femeia care i-ar fi furat minţile lui Matei Stratan! De aceea a reacţionat Mădălina Ghenea

Schimbări majore la „Exatlon România”

În 2012, Bogdan Socol a fost desemnat Cel mai bun comentator sportiv al anului 2012, titlul i-a fost acordat în urmă unui sondaj național. Experiența câștigată în 15 ani de presă sportivă și pasiunea pentru acest domeniu s-au cristalizat și în elaborarea cărților de succes  „100 de fotalisti legendari' și  „Jurnalul unui iubitor de fotbal'.

E recunoscut în breaslă comentatorilor sportivi și în rândul telespectatorilor că unul dintre cei mai entuziaști, strigătul lui inconfundabil, atunci când o echipa înscrie puncte sau goluri, i-a atras mereu simpatia iubitorilor de sport și a devenit o marca personală.

FOTO: PR

Cristina Pîrvu

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton