Strigătul disperat al unei mame! Viorica de la Clejani varsă lacrimi amare și se teme pentru viața copiilor ei: ”Nu vreau ca Margherita să se omoare din cauza depresiei”

 Stamen Diana
.

Viorica de la Clejani este distrusă de durere, după ce Margherita a fost prinsă drogată la volan și a făcut accident. Artista nu a mai rezistat și a răbufnit. Viorica varsă lacrimi amare și se teme ca fata ei să nu ajungă la suicid.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Numai o mamă poate înțelege durerea atunci când copiii tăi au probleme. Viorica de la Clejani a ieșit din casă urlând și implorând în lacrimi, ca Margherita să fie lăsată în pace. Artista este traumatizată de tot ceea ce se întâmplă în acest moment cu familia ei.

În timp ce Ioniță de la Clejani se afla în transmisiune directă din fața casei la Xtra Night Show, soția lui nu a mai rezistat să tacă. Viorica se teme ca Margherita să nu aibă probleme și mai mari, să pice într-o depresie cumplită, ba chiar să-și ia și viața.

„Lăsați-mi copiii în pace. Eu sunt mama lor, eu am grijă de ei. Nu vreau ca și copiii mei să pățească cum s-a dus Mălina Olinescu și a murit din cauza depresiei, presiunii mediatice și a oamenilor. Am nervi și nu consum nimic! Lăsați-mi copiii în pace. Vreți să se omoare ca Mădălina Manole? A omorât pe cineva? Dumnezeu pedepsește. Anturajul Margheritei nu este o crimă, este învățare de minte să știu cine intră în curtea asta și cine iese. Eu mă mulțumesc că ai mei copii trăiesc și nu sunt drogați ca alții. Suntem o țară plină de drogați și nu face nimeni nimic', a izbucnit Viorica de la Clejani.

Citește și: Iubitul Margheritei de la Clejani, primele declarații despre scandalul cu drogurile. Cum răspunde Theodor acuzațiilor: 'Am avut o rețetă de la medicul meu psihiatru'

Printre lacrimi, cântăreața implora ca fiica ei să fie lăsată în pace. Ca o leoaică este Viorica de la Clejani când vine vorba de copiii ei. După cum chiar ea a recunoscut, Margherita nu este într-o stare tocmai bună, iar mama ei se teme să nu facă vreun gest necugetat.

'Eu nu vreau ca Margherita din cauza presiunii mediatice, a jignirilor, a oamenilor să-și ia zilele, să se omoare din cauza depresiei. Eu dacă aud pe cineva pe stradă că se ia de copilul meu, îi dau cu toporul în cap. (…) Eu m-am îmbolnăvit. Copiii mei au început să fie arătați cu degetul pe stradă. Eu mi-am crescut frumos copiii', a mai spus Viorica.

Viorica de la Clejani a vorbit pentru prima dată de presupusul iubit al Margheritei

Artista a declarat că l-a cunoscut pe Theodor și nu l-a plăcut deloc la început, însă la insistențele fiicei sale nu a mai zis nimic. Viorica de la Clejani l-a primit în casa ei pe acest tânăr și a fost impresionată de felul în care desena.

'Băiețelul ăla a venit în curtea noastră, s-a prezentat cum s-a prezentat… Mie nu mi-a plăcut, sinceră să fiu. Nu am nimic cu el, cred că are o traumă din trecut. Nu mi-a plăcut de el și m-a rugat Marga frumos să mă comport frumos și să-l las. Când l-am văzut ce frumoasă desenează și cum vorbește despre artă, eu nu m-am mai băgat.', a mai spus Viorica la Xtra Night Show.

Mama Margheritei de la Clejani a cerut scuze pentru reacția pe care a avut-o, însă a ajuns la limita răbdării. Principala grijă a Vioricăi este ca fiica ei să nu pățească ceva rău.

'Îmi cer scuze. N-am putut să mă mai controlez. Vreau să-mi lăsați copiii în pace pentru că este într-un continuu stres. La un moment poate să facă o prostie, iar dacă mie îmi moare fata ce fac eu?!' , a mai spus Viorica de la Clejani disperată pentru situația în care se află. 

Citește și: Margherita de la Clejani rupe tăcerea și le cere scuze părinților. Ce spune despre presupusul iubit: 'Nu trec printr-o situație tocmai bună'

FOTO: Facebook

Margherita-de-la-Clejani-1-1Margherita-de-la-Clejani-1-1
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton