Coșmarul nu s-a încheiat! Agresorul Dianei, fiica lui Adrian Enache, a fost eliberat din închisoare, după 5 ani

 Oana Pantazi
.

Acum 6 ani, Diana, fiica lui Adrian Enache, a fost atacată cu brutalitate de un libanez, paznicul blocului în care locuia, incident în urma căruia a rămas cu traume pe viață. Recent, agresorul său a fost eliberat din închisoare…

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Incidentul s-a petrecut în urmă cu 6 ani, când Diana, constatând că nu-i funcționa lumina în casă, l-a chemat pe libanezul Ali Kanaan să verifice siguranțele de la panou. Acesta însă a venit în apartamentul tinerei cu alte gânduri… Din fericire, Diana s-a luptat din răsputeri cu agresorul, care a încercat să o violeze, și a reușit să scape, însă în urma incidentului a rămas cu cicatrici pe mâini, pe sân și pe gât.

Diana trăiește cu teamă

Atacatorul a fost prins la scurt timp de poliție și, după un an de la proces, a fost condamnat la 5 ani de închisoare.

„Nu iese din casă neînsoțită aproape niciodată. Dacă tatăl său este acasă, o conduce până la mașină. Mai tot timpul vin prieteni sau colegi să o ia. Diana umblă tot timpul cu spray paralizant în geantă, la îndemână. Deși încearcă să pară puternică, în sufletul ei se teme, este foarte precaută, se uită în toate părțile înainte să iasă din bloc sau de oriunde se află. Și tatăl său este la fel de stresat și precaut', a mărturisit apropiați de-ai Dianei pentru playtech.ro.

Citește și: Cum a fost carantina în Dubai pentru Raluca Zenga: „Virusul este încă o amenințare reală care ne pândește, parcă, la cotitură” Ce măsuri de precauție și-au luat ea și copiii / EXCLUSIV

Instanţa i-a interzis lui Ali Kanaan ca, timp de cinci ani după executarea pedepsei, să ia legătura cu Diana Enache şi cu rudele ei sau să se apropie la mai puţin de 100 de metri de locuinţa, locul de muncă, şcoala sau alte locuri unde Diana desfăşoară activităţi sociale. Mai mult, judecătorii au stabilit că Ali Kanaan trebuie să-i plătească fiicei lui Adrian Enache despăgubiri de 50.000 de euro în solidar cu complexul de apartamente Phoenicia, potrivit cancan.ro.

Daiana-Enache-a-ramas-cu-cicatrici-pe-sani-in-urma-atacului-din-2014-asa-cum-se-poate-vedea-in-aceasta-fotografieDaiana-Enache-a-ramas-cu-cicatrici-pe-sani-in-urma-atacului-din-2014-asa-cum-se-poate-vedea-in-aceasta-fotografie

Am o anumită temere cu privire la răzbunarea lui

Fiica lui Adrian Enache nu și-a revenit complet după traumatizantul incident, iar acum doi ani rememora dramatica întâmplare, recunoscând că a ramas marcată de întâmplarea petrecută în noaptea de 5 spre 6 iulie 2014, când a fost atacată în scara blocului chiar de paznicul complexului rezidențial în care locuia, libanezul Ali Kanaan.

Citește și: Fiica actriței Monica Bellucci este uluitor de frumoasă! La 15 ani, Deva Cassel este fotomodel și îi seamănă leit mamei sale

„M-am maturizat foarte mult. M-am uitat pe poze, pe filmări. Nu înseamnă nimic pentru mine că agresorul a ieşit. Am o anumită temere cu privire la răzbunarea lui, pentru că știu cu câtă sete și-a dorit să ducă actul respectiv la bun sfârșit și nu s-a întâmplat ceva tragic datorită mie, mi-am dorit foarte mult să trăiesc.

Dar nu vreau să rămână eticheta asta, vreau să depășesc în totalitate trauma. Viaţa mea nu se va învârti în jurul acestui subiect. E o temere în interiorul meu, dar o voi depăşi. (…) Nu am vrut să-mi ascund cicatricele pentru că sunt o parte din mine’, a declarat Diana pentru Antena Stars.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton