Ştirista Laura Teodoru şi-a anunţat retragerea din televiziune

 Florentina Liutic
.

Laura Teodoru, una dintre cele mai carismatice prezentatoare de sport, a hotărât să pună punct carierei în televiziune.

Într-o postare pe blog ea a anunţat că după 11 ani în lumina reflectoarelor va începe o viaţă nouă departe de televiune

Laura nu a dorit să spună exact ce va face după ce nu va mai prezenta Ştirile din sport la Digi 24, mulţumindu-se să declare că este vorba de un nou capitol, o nouă viaţă.

Vezi si:

Actrita Rose Byrne este insarcinata cu al doilea copil

„A sosit momentul sa ma retrag din viata publica, sa incep o noua viata departe de televiziune!  Azi imi anunt oficial prietenii, colegii, pe foloweri, ca voi disparea din lumina reflectoarelor.

In viata de multe ori trebuie sa renunti la ceva ca sa poti construi altceva…dupa 11 ani de munca in televiziune incepe un nou capitol, o noua etapa.
Va imparatasesc ca „Drumurile dificile au de obicei cele mai frumoase destinatii” asa ca nu renuntati niciodata la visurile voastre!'

Laura Teodoru este mama unei fetiţe, Sophie, pe care o are cu afaceristul Adrian Ispravnic. Chiar dacă cei doi sunt despărţiţi, au rămas în relaţii bune de dragul fetiţei lor. Sophie este extrem de frumoasă, iar cele două par mai degrabă surori decât mamă şi fiică.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton