Gina Pistol și Smiley, cel mai nou cuplu din showbiz!?

 Popescu Alexandra
.

Gina Pistol și Smiley ar fi cel mai nou și hot cuplu din showbiz. Potrivit presei tabloide, cei doi ar avea o relație de mai mult timp.

Bomba a explodat în această dimineață după ce paparazzi au fotografiat-o pe Gina înnoptând la vila lui Smiley din Pipera. Potrivit zvonurilor, cei doi ar forma un cuplu de 3 luni.

Gina Pistol a și oferit primele declarații despre relația cu Smiley: „Prefer să rămână între noi povestea asta. Nu doresc să vorbesc despre viaţa mea personală', ar fi declarat vedeta pentru spynews.ro.

Vezi si: Actrita Rose Byrne este insarcinata cu al doilea copil

Gina Pistol a încheiat, în acest an, o relație de 4 ani cu Alin Cocoș, spunând, la acea vreme, că este vina ei că totul s-a terminat și că nu știe ce vrea. În trecut vedeta s-a mai iubit cu Codin Maticiuc.

Pe de altă parte, de când s-a despărțit de Laura Cosoi, în 2012, Smiley nu a mai avut nicio relație oficială, însă s-a zvonit că ar fi format un cuplu de scurtă durată cu Lorena Ciubotaru, Raluca Netca, Oana Alexandra Zara sau artista Feli.

Foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton