Zanni a fost îndrăgostit de Irina Rimes. Cum a reacionat ea, când a aflat: "A venit după 3 ore un băiat să îmi spună că..."

 Dumba Gabriela
.

Zanni a dezvăluit că a fost extrem de îndrăgostit de Irina Rimes pe vremea când nu era vedetă și chiar a fost la un pas să ducă mai departe pasiunea lui pentru artistă. Câștigătorul Survivor 2021 a povestit în emisiunea lui Măruță cum a întâlnit-o prima dată pe Irina Rimes.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Zanni își va pune mereu întrebarea „Ce-ar fi fost dacă?” în ceea ce o privește pe Irina Rimes! În urmă cu mai mulți ani, când el nu era câștigătorul Survivor, ci frizer într-un complex studențesc, s-a îndrăgostit nebunește de Irina Rimes. N-a fost să fie pentru că nu s-a sincronizat cu artista și povestea lor de dragoste a murit înainte de a se naște.

alexandra-stan.-dezvaluri-de-la-survivor-romania-2021-si-despre-relatia-cu-zanni-3alexandra-stan.-dezvaluri-de-la-survivor-romania-2021-si-despre-relatia-cu-zanni-3

„A venit odată la cămin Irina Rimes, în fiecare vară era concert. Eu tundeam, eram frizerul căminului. Pe vremea aia nu ascultam muzică comercială, eram și eu ignorant. Mă uitam pe geam la ea și mă gândeam cum ar fi să o combin pe Irina Rimes.

Mi-am făcut freza, frumos, m-am îmbrăcat și m-am dus în fața scenei. A terminat concertul, s-a dus în spate, să mănânce undeva, la cantină. Am batut în geam și i-am făcut 2 inimioare în geam, a trebuit să îmi fac curaj. Am plecat.

După ce a aflat povestea mea de viață, a venit după 3 ore un băiat să îmi spună că m-a căutat. Uite cum am pierdut-o eu pe Irina Rimes', a relatat Zanni în emisiunea La Măruță.

Citește și: Catinca Roman a avut COVID-19, deși era vaccinată cu ambele doze:„M-am simțit foarte, foarte rău

Citește și: Culiță Sterp a împlinit 29 de ani. Ce mesaj i-a transmis Daniel Pavel:„Fratele Culiță…’

Citește și: Cum și-a pus Survivor amprenta asupra prezentatorului Daniel Pavel:'Am albit mai mult, transformarea….'/ EXCLUSIV

Zanni a fost îndrăgostit de Irina Rimes

Zanni a mai mărturisit că a avut o relație cu Alexandra Stan la Survivor România, înainte ca Ana Porgras să intre în competiție. Deși nimic nu s-a întâmplat între ei, artistul a dezvăluit că au avut o conexiune specială.

„Trebuie să te aștepți la orice. Cred că de ce este cel mai frică în momentul de față este să își asume de ce au intrat în competiție. Cu o mască pe față, toți țin cu echipa, dar vor să rămână singuri, adică să îi elimine pe ceilalți. Nu își asumă. Nu ai nevoie de echipă. S-ar putea ca toți din echipă să fie niște cărămizi. Ai nevoie doar de tine ca să reziști.

E lejeră întrebarea, dar nu știu dacă intră în categoria aia, sunt sau nu sunt. Nu știu dacă au făcut asta pentru că am făcut eu primul asta. Sunt multe nume, mi-am încercat-o, dar o pot numi așa, o joacă. Poate mi se pare că am încercat, de fapt nu am încercat nimic.

Alexandra Stan, ea e, dar sunt explicații la mijloc. Au mai fost de la Puterea Dragostei, dar îmi e și rușine, au fost mai multe de acolo. Alexandra Stan nu mai este măritată, pot să spun că am avut o relație foarte specială în Survivor, până să vină Ana.

Am avut o conexiune cu ea, nu am făcut nimic, dar ne-am declarat niște chestii. Mi-a spus că m-a avut crush. La mine e ușor să îmi placă de o femeie, e mai greu să vreau să o combin', a declarat Zanni la PRO TV.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton