Mihai Bobonete recunoaște că e gelos uneori. De la ce pornesc discuțiile dintre el și soția lui: „Ne mai certăm pe...” / EXCLUSIV

 Miniosu Alexandra
.

Mihai Bobonete și soția lui, Cătălina, s-au cunoscut în adolescență, iar de atunci sunt nedespărțiți. Au făcut nunta după 14 ani de relație, iar viețile li s-au întregit atunci când cei doi copii ai lor, pe nume Maria și Octavian, au venit pe lume. La fel ca în orice căsnicie, actorul din serialul „Las Fierbinți' recunoaște, însă, că și în familia lor mai există, uneori, unele mici neînțelegeri. Iată de la ce pornesc discuțiile!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Tu ești un bărbat extrem de cunoscut și înconjurat în permanență de „tentații. Au fost momente în care au apărut situații tensionate în cuplu din cauza asta? A avut vreodată Cătălina motive de gelozie? Dar tu? Ai o soție frumoasă… Ești gelos?

Nu m-au interesat niciodată aceste „tentații purtătoare de sâni pentru că nu ne-am riscat niciodată familia și cariera pentru tentații de genul ăsta. Vorbesc la plural că mă refer și la colegii mei de serial. Plus că vreți să vă mai spun ceva? Am văzut multe și am trăit și mai multe în adolescența mea… Acum am acasă TOT ce-mi trebuie, de ce să mai caut altceva în altă parte? Gelos mai sunt din când în când, pentru că nevastă-mea e mai frumoasă pe an ce trece, dar de fiecare dată mă liniștesc cu gândul că, dacă nu s-a întâmplat nimic atât amar de vreme, ce s-ar mai putea întâmpla acum, când oricum știu că ea mă iubește și eu o iubesc la fel?

bobonete-gelos-2bobonete-gelos-2

Citește și: De ce s-au căsătorit Mihai Bobonete și soția lui abia după 14 ani de relație:„Dragostea…' / EXCLUSIV

Citește și: Cine este și cum arată soția lui Mihai Bobonete din Las Fierbinți:„Mă ține veșnic îndrăgostit'

Citește și: Loredana Groza, primele declarații despre relația cu Nick Casciaro, câștigătorul X Factor:„Contează foarte mult chimia'

Citește și: George Burcea vrea să termine conflictul cu Andreea Bălan:„Mai sunt niște chichițe de rezolvat între noi, ca mamă și tată'

Mihai Bobonete recunoaște că e gelos uneori

Când apar discuții în cuplu, de la ce pornesc de obicei? Cine este cel mai concesiv dintre voi și cine nu lasă de la el? Ești genul care „moare cu dreptatea în mână sau, de dragul femeii iubite, mai lași de la tine?

De dragul femeii, mai las de la mine și cred că tot timpul liniștea întregii familii vine atunci când femeia e liniștită, altfel mari controverse nu avem noi. Ne mai certăm pe colacul de la toaletă, pe sarea din mâncare, pe statul pe telefon, că am exagerat cu băutura sau cu mâncarea, că i-am zis-o lu nu știu cine prea nu știu cum, d-astea minore…

De la ce pornesc discuțiile dintre el și soția lui

Pe o scară de la 1 la 10, în ce măsură te ajută umorul să detensionezi situațiile conflictuale? Chiar sunt curioasă, soția ta îți plătește cu aceeași monedă? Se întâmplă să mai glumească pe seama ta, te ironizează?

De multe ori ne-a scos umorul din rahat. Soția mea mă mai ironizează din când în când și e foarte amuzantă când încearcă să mă imite. Și ea are un umor aparte, pe care eu nu îl dețin, și vine la fix în anumite momente.

Mihai Bobonete și soția lui au împreună doi copii

Aveți doi copii superbi, Maria și Octavian, în vârstă de 7 și 11 ani. Cum s-a schimbat viața voastră de când ați devenit părinți?

Normal că viața se schimbă când apar copiii și totul e mai frumos, mai luminos și prinde viață chiar și ce era fără de viață în tine. Înveți lucruri noi, călătorești în timp, plângi de fericire, înnebunești de neputință, îți pui întrebări noi, trăiești totul în prezent și uiți de trecut și nu te mai gândești la viitor… Când ai copii, doar clipa contează. E minunată viața noastră cu Maria și Octav, iar noi Îi suntem recunoscători lui Dumnezeu că ne-a ales pe noi să fim părinții acestor doi minunați copilași.

Care este cea mai mare dorință a ta pentru anul 2022?

Îmi doresc liniște și sănătate, atât pentru mine, cât și pentru cei ce mă cunosc și îmi mai doresc să fim mai buni și mai deștepți, ca să putem îndrepta lucrurile. Vă salut!

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN NUMĂRUL DE IANUARIE AL REVISTEI VIVA! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI

Sursă foto: PRO TV, Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton