Xonia suferă de o boală autoimună: „E grav, pot ajunge fără o parte dintre organe”

 Dumba Gabriela
.

Xonia a traversat o perioada extrem de grea, atunci când s-a trezit cu fața umflată și medicii nu știau să-i spună cauza. După luni de chin, analize medicale și tratamente experimentale, cântăreața a rămas cu sechele și face tot ce-i stă în putință pentru a depăși definitiv acea etapă grea a vieții ei. Vedeta face declarații dureroase despre starea sa de sănătate, dezvăluind că suferă de o boală autoimună, iar starea sa s-ar putea agrava.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Xonia a făcut eforturi mari pentru a ascunde aspectul ei complet schimbat, dar era limpede, din pozele postate pe rețelele de socializare, că ceva se întâmpla cu artista. Pe lângă chinul prin care a trecut de fiecare dată când se uita în oglindă, artista s-a lovit și de un val de critici din partea celor care nu au crezut nicio clipă că ar fi vorba despre o problemă medicală, ci dădeau vina pe operațiile estetice în exces.

de-ce-avea-Xonia-fata-umflata-2de-ce-avea-Xonia-fata-umflata-2

Xonia are sechele din perioada când avea fața umflată

Xonia a negat tot timpul că problema ei a apărut din cauza operațiilor estetice, dar medicii nu știau să-i spună ce anume are. Ulterior a fost depistată problema. După analize amănunțite, artista a descoperit că suferă de o boală cronică. Însă nu din cauza bolii fața i-a fost afectată, ci medicamentația folosită pentru combaterea acesteia a avut o reacție adversă și a desfigurat-o.

'Am zis că am o problemă de sănătate cronică. Am avut niște efecte adverse la un medicament. Nu vreau să intru în detalii despre anumite momente prin care eu am trecut. La un moment dat o să povestesc, doar când sunt eu pregătită, să pot ajuta și alte persoane care au probleme asemănătoare', a spus Xonia.

Xonia: „Decizia de a mă muta din România a fost legată de sănătatea mea'

Xonia a luat apoi decizia de a pleca din țară și a explicat și motivul pentru care a făcut asta. Totodată, cântăreața a dezvăluit cum se simte acum.

'Decizia de a mă muta din România a fost legată de sănătatea mea, de vindecare și de a găsi un tratament potrivit. Sănătatea mea fizică și mentală sunt acum pe primul loc.

Sunt o persoană asumată și nu învinovățesc pe nimeni pentru ce mi se întâmplă rău în viață. Îmi asum toate acțiunile și deciziile pe care le iau și nimeni nu are putere asupra mea să-mi schimbe părerile sau să mă convingă să fac lucruri pe care nu le doresc”, a declarat artista pentru cancan.ro.

Citește și: Julie Mayaya e total schimbată la 6 ani după ce a câștigat Vocea României: a slăbit enorm! Ce a făcut cu banii câștigați din concurs

Citește și: Vica Blochina, petrecere cu manele și dansuri pe mese de ziua de naștere! Câți ani a împlinit

Citește și: Cu ce se ocupă Florin Călinescu după ce și-a dat demisia de la Pro TV:„Facem o televiziune

Xonia: „Eu în continuare am probleme de sănătate

Cântăreața și-a recăpătat aspectul, dar problemele de sănătate îi dau în continuare de furcă.

Eu în continuare am probleme de sănătate, dar țin lucrul acesta departe de ochii lumii pentru că nu doresc să împărtășesc lucrurile negative cu publicul și fanii mei. În plus, nu am nevoie de mila nimănui.

Momentan, mă simt mai bine atât fizic, cât și psihic. Sunt o persoană pozitivă și cu credință în Dumnezeu. Sunt recunoscătoare familiei mele care mi-a fost alături întotdeauna. Au fost singurele persoane care au stiut și au înțeles prin ce trec. M-au susținut, încurajat și iubit necondiționat”, a mai spus Xonia.

Xonia are o boală autoimună

În afară de problemele anterior menționate, Xonia a început să urmeze un nou tratament, dat fiind că nu s-a simțit bine în ultima perioadă. Vedeta a mărturisit că suferă de o boală autoimună, care s-ar putea agrava. Cântăreței îi este frică de operație și că ar putea să rămână fără o parte din organe.

„Am început un nou tratament, nu mi-a fost prea bine în ultimele luni. Sunt mai bine acum, sunt sub observația medicului, să se asigure că este totul în regulă cu noua schemă de tratament. Nu sunt pregătită să discut despre diagnosticul meu, este vorba despre o boală autoimună. Am încercat un tratament mai puțin dăunător, am încercat să îmi aplic foarte multe lucruri naturale, plus medițatie, credință.

Boala poate evolua, se poate agrava. Mi-e foarte frică de operație și să nu îmi lipsească o parte din organele mele din corp. Este grav, de aceea încerc să respect indicațiile medicului. Nu am putut să țin întruna, de aceea am schimbat scema de tratament ca să pot să țin totul mai ușor sub control', a declarat Xonia.

Cum se reface Xonia, după ce a avut fața umflată

Vedeta a vorbit, în urmă cu ceva timp, despre cum se reface după ce a avut fața umflată.

'Acum sunt mult mai bine, am întrerupt acel tratament și am căutat alte metode de a fi sănătoasă. Meditații și schimbarea alimentație. M-am regăsit spiritual prin tot ce mi s-a întâmplat, consider că a fost un 'cadou' din partea lui Dumnezeu, pentru că m-a trezit să văd care sunt lucrurile importante în viață, de care am uitat. Mai exact, sănătatea.

Pentru că este adevărat că dacă nu ai sănătate, nu poți face nimic în viață, dar noi mereu zicem că nouă ni se poate întâmpla, dar iată că se întâmplă. Dar acum sunt bine. Eu cred că singuri ne îmbolnăvim și singuri ne putem vindeca, căci riscul de a mă îmbolnăvi există. Dar important este să îți schimbi gândirea și cum vezi lucrurile', declara artista acum ceva timp.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton