Will Smith, ironizat la Oscar 2023 pentru momentul scandalos de anul trecut când l-a lovit pe Chris Rock: ”Dacă cineva devine violent în timpul show-ului, va primi premiul Oscar pentru...”

 Calin Maria Bianca
.

Will Smith, ironizat la Oscar 2023 pentru momentul scandalos de anul trecut, când l-a lovit pe Chris Rock. Toată lumea știe că anul trecut, la Premiile Oscar, toți cei prezenți au asistat la un moment cu adevărat neașteptat. Mai precis, actorul Will Smith i-a dat o palmă prezentatorului. Ei bine, anul acesta tot a decurs de minune, fără incidente neplăcute, astfel că Jimmy Kimmel, gazda din acest an, a făcut numeroase glume despre Will Smith pe parcursul întregii seri, referitor la gafa sa de anul trecut.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Will Smith a fost ironizat la Oscar 2023, asta fiindcă nimeni nu a putut uita momentul în care a devenit violent pe scenă și i-a dat o palmă prezentatorului TV. S-a vorbit mult pe atunci despre acest subiect și s-au speculat numeroase ipoteze. Totuși, de la acel incident, cu adevărat neplăcut și deloc demn de Premiile Oscar, actorul a primit interzis la timp de 10 ani.

images-46images-46

Da! Will Smith nu a fost prezent la Oscar 2023 și nu o să fie nici în următorii 9 ani. Totuși, comediantul Jimmy Kimmel, gazda din acest an, a făcut numeroase glume despre el și ceea ce s-a întâmplat anul trecut la Oscar 2022. Acesta a stârnit amuzamentul tuturor, însă de precizat este și faptul că s-au luat măsuri după acel incident și s-au pus o serie de reguli stricte la care nimeni nu se aștepta.

Citește și: Premiile Oscar 2023. Filmul „Everything Everywhere All at Once” a fost nominalizat la 11 categorii

Citește și: Will Smith a fost interzis la Oscaruri pentru 10 ani, după ce l-a lovit pe Chris Rock

Citește și: Cele mai frumoase ținute de la Oscar 2023. Cum s-au îmbrăcat vedetele pe covorul de culoarea șampaniei

Citește și: Lista câștigătorilor premiilor Oscar 2023. „Everything Everywhere All at Once”, desemnat cel mai bun film

Will Smith, ironizat la Oscar 2023 pentru momentul scandalos de anul trecut, când l-a lovit pe Chris Rock

Din fericire, spre deosebire de ediția de anul trecut, când gestul lui Will Smith a șocat o lume întreagă, Premiile Oscar 2023 au decurs fără incidente și fără surprize neplăcute. Prezentatorul de anul acesta a făcut aluzii la Will Smith încă de la monologul de deschidere, însă a continuat pe întreaga durată a evenimentului, fără a se sfii î vreun fel.

 „Cinci actori irlandezi sunt nominalizați în această seară, ceea ce înseamnă că șansele pentru o altă luptă pe scenă au crescut mult. (…) Vrem să vă distrați, vrem să vă simțiți în siguranță și, cel mai important, vrem să mă simt în siguranță. Avem un protocol strict. Dacă cineva devine violent în timpul show-ului, va primi premiul Oscar pentru Cel mai bun actor și i se va permite să țină un discursa spus comediantul, făcând referire la faptul că lui Will Smith, care a câștigat în 2022 premiul Oscar pentru Cel mai bun actor, i s-a permis să țină un discurs deși îl pălmuise pe Chris Rock înainte.

Au înființat, în premieră, o „echipă de criză pentru a gestiona posibilele incidente

Nimănui nu i-a făcut plăcere să asiste la un incident atât de neplăcut cum a fost cel de la Premiile Oscar 2022, când Will Smith l-a lovit pe prezentator, după ce acesta a făcut o glumă la adresa soției sale. Ei bine, pentru a nu se mai întâmpla așa ceva și pentru a evita astfel de incidente nepotrivite pentru mult așteptatul eveniment, organizatorii (Academia de Arte și Științe Cinematografice) au înființat, în premieră, o „echipă de criză pentru a gestiona posibilele violențe.

 Academia are o echipă de criză. Dacă se întâmplă ceva imprevizibil sau violent în timpul ceremoniei, faceți ceea ce ați făcut și anul trecut: absolut nimic, a mai glumit Jimmy Kimmel.

Covorul roșu a dispărut de la Premiile Oscar 2023

La fel de importantă aproape ca decernarea premiilor, pentru vedete a fost întotdeauna defilarea pe covorul roșu. Iată însă că, în 2023, covorul roșu a dispărut de la Premiile Oscar, fiind înlocuit cu unul într-o culoare mult mai cuminte, și anume cea a șampaniei. Numeroase celebrități au fost impresionate de schimbarea făcută, însă nu au ezitat și au purtat cele mai inedite și faimoase ținute, care să atargă privirile indiferent de covorul pe care pășesc.

‘Cred că asta e grozav. Toată lumea se întreabă dacă vor fi probleme anul acesta. Dacă va fi vreo violență și anul acesta. Sperăm că nu. Dar dacă va fi, cred că decizia de a alege mai degrabă cu un covor de culoarea șampaniei decât un covor roșu arată cât de multă încredere avem că nu se va face vărsare de sânge’, a spus Kimmel făcând referire, evident, la episodul de anul trecut, când Will Smith l-a pălmuit pe Chris Rock pe scenă.

Totuși, până acum însă, organizatorii ediției Premiilor Oscar 2023 nu au explicat de ce au luat această decizie.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton