Oana Roman, avertisment dur pentru Catinca Roman, după ce s-au certat: "Am probe. M-am săturat de minciuni"

 Radulescu Ruxandra
.

Oana Roman, avertisment dur pentru Catinca Roman. Conflictul dintre Oana Roman și sora ei mai mare, Catinca, pare să nu se mai oprească. După ce Oana i-a reproșat Catincă-i faptul că nu a vizitat-o pe mama lor, Mioara Roman, la azilul de bătrâni, sora influenceriței, s-a apărat, invocând faptul că se confruntă cu anumite probleme de sănătate. Iată că Oana Roman revine cu un atac surprinzător la adresa surorii sale.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Oana Roman, avertisment dur pentru Catinca Roman, după ce s-au certat. Oana Roman și Catinca Roman nu se mai înțeleg deloc, de la despărțirea influenceriței de fostul partener, Marius Elisei. Oana Roman se ocupă la acest moment atât de creșterea fiicei sale Isabela, cât și de mama sa, Mioara Roman, care se află într-un azil de bătrâni. Oana Roman i-a reproșat recent Catincăi Roman faptul că nu o vizitează deloc pe mama lor, iar aceasta s-a apărat spunând că se confruntă cu probleme de sănătate care o impiedică să se urce la volanul mașinii personale și să meargă până în Snagov, unde este internată Mioara Roman. Oana Roman nu se lasă și i-a transmis Catincăi Roman un mesaj vehement, în care susține că altul ar fi motivul pentru care sora ei nu a vizitat-o pe Mioara Roman.

oana-roman-marius-eliseioana-roman-marius-elisei

Oana Roman, avertisment dur pentru Catinca Roman, după ce s-au certat

Oana Roman o atacă din nou pe sora ei, Catinca, după ce sora mai mare a influenceriței a declarat că nu o poate vizita la acest moment pe mama lor, Mioara Roman, din cauza unor probleme de sănătate. Oana Roman susține că altul ar fi motivul pentru care Catinca nu vrea să o vadă pe Mioara, și că ar avea și dovezi în acest sens.

Citește și: „Sunt sub tratament. Un specialist m-a diagnosticat cu…’. Catinca Roman explică de ce nu a vizitat-o pe Mioara Roman la azil, după acuzațiile Oanei

Citește și: „Pentru orice ieșire trebuia să mă justific’. Oana Roman, declarații neașteptate după despărțirea de Marius Elisei

Citește și: Ce dietă ține Nicole Cherry. Cum a slăbit artista, după ce a devenit mamă: „Cât despre mâncare, în general, am încercat să mănânc…' / EXCLUSIV

„Citez Nu am fost la maică mea de un an. Pentru că, sinceră să fiu, nu am de ce. Da. Nu am de ce, la ce s-a întâmplat. Pot să-mi pun picioarele în spate liniștită'. Nu știu ce consideră ea că s-a întâmplat. În afară de faptul că mama s-a luptat pentru ea și pentru noi toată viața ei. Deci eu nu vorbesc fără probe. Nu mint și nu mă fofilez.

Și nu voi mai permite nimănui niciodată să-mi pună la îndoială afirmațiile, pentru că eu pentru tot am probe și adevărul de partea mea.

Și cu asta am încheiat. Am și înregistrarea audio. Am tăcut din respect pentru mama și pentru sănătatea ei. Dar gata. M-am săturat de minciuni. Nu mai salvez aparențele nimănui', a declarat Oana Roman de curând pentru wowbiz.ro.

Reacția Catincăi Roman, la acuzațiile Oanei Roman

După primele acuzații făcute de Oana Roman, acum ceva vreme, la adresa Catincăi Roman, aceasta a mărturisit că motivul pentru care nu a vizitat-o pe Mioara Roman la centrul de recuperare din Snagov, susținând e depresia cu care se confruntă după decesul tatălui e

„Nu mă interesează ce a declarat, e problema ei! Eu mă știu cum sunt, îmi știu socotelile. Nu doresc să intru în acest carusel de prost gust! Este foarte dificil pentru mine s-o văd pe mama în starea în care este acum. Nu mă simt nici eu prea bine, ea nici atât.

Eu mă confrunt cu o depresie foarte urâtă de când a murit tata. Iau înca antidepresive. Plus că e foarte departe azilul unde este internată ea. Nu am putut conduce până acolo. Când iei astfel de pastile tari, nu ai voie să conduci mașina. M-am gândit că nici ei nu i-ar face bine să mă vadă așa. Nu am inteționat să mă fofilez!’, a declarat Catinca Zilahy, potrivit click.ro.

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton