What's Up, dus la Poliție în cătușe! Ce s-a întâmplat între artist și iubita sa

 Oana Pantazi
.

Ieri seară, What’s Up a ajuns la Poliție în cătușe, în urma unui scandal monstru petrecut în apartamentul din Capitală al iubitei sale.

Ieri seară, What’s Up a fost ridicat de către oamenii legii dintr-un apartament din centrul Capitalei, după ce iubita lui, Alice, a sunat la Poliție și a afirmat că artistul o agresează, potrivit surselor spynews.ro.

What’s Up le-a adus injurii polițiștilor

What’s Up a fost dus la Secția 17 Poliție, unde în scurt timp au ajuns atât părinții lui, cât și iubita agresată. Conform surselor, în interiorul secției de poliție, artistul ar fi devenit agresiv și le-ar fi adus injurii polițiștilor, scrie protv.ro.

Ulterior, cu răni vizibile pe față și pe corp, artistul a fost dus la Parchet pentru audieri, unde a stat câteva ore, în acest caz fiind deschisă o anchetă.

Prima reacție a Siminei, fosta soție a artistului, după incident

Despre comportamentul violent al artistului s-a mai scris, ieșirile sale violente fiind cunoscute de pe vremea când forma un cuplu cu Simina, de care a divorțat în această vară. Iată ce a comentat fosta soție a artistului când a aflat despre incident!

Sunt șocată! Din fericire, nu sunt implicată. Noi nu am mai vorbit de mult timp, eu am aflat de la voi de ceea ce s-a întâmplat. Sunt uimită de cele auzite, nu pot să comentez prea multe, pentru că nu știu ce s-a întâmplat exact. Dar ce pot să vă spun este că sunt alături de Alice', a declarat Simina în exclusivitate pentru cancan.ro.

Cum au reacționat părinții lui What’s Up după arestarea fiului lor

După ce între What’s Up și iubita lui, Alice Badea, a izbucnit un scandal monstru aseră, iar aceasta a chemat poliția, artistul a fost dus încătușat la secție după ce l-a mușcat de mână pe unul dintre polițiști. În scurt timp, au sosit la Poliție și părinții artistului, speriați și vizibil afectați de situația prin care trecea fiul lor, scrie cancan.ro.

What’s Up și Alice și-au făcut tatuaje identice!

După 9 ani de relație și trei de căsnicie, Whats UP și Simina au pornit pe drumuri separate, concluzionând, după cum a menționat artistul, că își doresc lucruri diferite de la viață. Iată însă că, la nici trei luni de la despărțirea de soția lui, Whats UP s-a îndrăgostit și a ținut să-și împărtășească sentimentele cu fanii săi din social media, unde a postat o fotografie cu el alături de noua iubită, alături de un mesaj revelator:

De peste 2 luni şi jumătate am terminat o relație de 9 ani și de o lună simt că mi-am găsit jumătatea. #niciodată nu e prea devreme să te indragostești🙏🏻
Rog presa să nu inventeze doar de dragul scandalului❤️🍾🥂🙏🏻. M-am despărțit de Simina pentru că nu ne mai potriveam de o vreme bună, iar acum sunt indragostit și da, nu mă așteptam nici eu să se întâmple atât de repede, important este ca sunt bine și viața merge înainte. NUMA BiNE TUTUROR ❤️🙏🏻😇,
a scris artistul.

Foto: Instagram, spynews.ro

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton