Vulpița și Viorel au anunțat sexul copilului! Soții Stegaru vor deveni părinți pentru a doua oară

 Dumba Gabriela
.

Vulpița și Viorel vor deveni părinți a doua oară și dacă Veronica Stegaru s-a mulțumit doar să dezvăluit fanilor o poză în care i se vede burtica de gravidă, soțul ei a dezvăluit și sexul copilului.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Vulpița a fost aceea care a ridicat mingea la fileu, cu o întrebare în dreptul fotografiei în care i se vede burtica de gravidă. 'Fată sau băiat? Ce credeți că vom avea?', a ridiat problema Veronica Stegaru din Blăgești.

'Adevărul este că ne și pasă, chiar este foarte important pentru țară, să știe ce faci tu, voi!', 'Nu vreau răul nimănui. Dar decât să faci un copil iar apoi să îți amintești de el la Paște sau Crăciun, mai bine las-o baltă', 'Orice ai avea să fie sănătos/sănătoasă dar cel mai important, să aveți grijă de el/ea și să nu faceți cum ați făcut și cu fetita pe care o aveți', i-au scris câțiva internauți Vulpiței.

Ajunsă în Capitală, Veronica a mers să facă și un control pentru a afla dacă are băiat sau fată în pântece. Dar surpriza avea să vină chiar de la soțul ei, Viorel Stegaru. Acesta a comentat simplu: 'Fată!'. Viorel a divulgat, astfel, secretul pe care mulți erau nerăbdători să-l afle.

Imediat, comentariul soțului Vulpiței a stârnit numeroase reacții, iar mulți s-au întrebat dacă într-adevăr e adevărat, iar alții au ținut deja să-i felicite pe soții Stegaru.

Vulpita-și-ViorelVulpita-și-Viorel

Vulpița și Viorel s-au mutat la Buzău

Zilele au trecut, iar Vulpița și Viorel deja trăiesc un nou început, asta pentru că de câteva zile s-au mutat în locuința lor din Buzău, o casă oferită de un telespectator Acces Direct pentru soții Stegaru, acolo unde să locuiască împreună, dar să o aducă și pe fetița lor să stea cu ei, potrivit Spynews.ro.

Vulpița și Viorel Stegaru s-au lansat în afaceri cu prăjituri

Veronica și Viorel Stegaru s-au gândit să îşi îndulcească vecinii din Buzău, aşa că au pus bazele unei afaceri cu prăjituri. Vulpița și soțul său au pornit pe ulițele localității și chiar au avut vânzare bună.

La finalul acțiunii, cei doi soți au strâns ceva bănuți cât să le ajungă pentru ceva zile, având în vedere că prețul pentru o bucată de prăjitură a fost 5 lei. Vecinii au fost încântați de inițiativa celor doi și le-au făcut urări de bun augur, să le meargă tot mai bine. Au zis să continuăm. Am primit sfaturi bune. Nu a comentat nimeni absolut nimic', a declarat Vulpița în cadrul emisiunii Acces Direct'.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton