Steliana Sima are COVID-19! Primele declarații ale cântăreței de muzică populară: "Nu mă simt deloc bine"

 Oana Pantazi
.

Interpreta de muzică populară Steliana Sima are COVID-19 Artista a povestit despre momentele grele pe care le traversează, dar și despre simptomele care au determinat-o să-și facă testul.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Steliana Sima are COVID-19 și a mărturisit că a fost cât pe ce să cheme Salvarea. Din fericire, interpreta de muzică populară a reușit să-și scadă singură temperatura și să-și aline tusea. Starea ei de sănătate nu s-a ameliorat însă, simptomele revenind, iar tusea secătuind-o.

„Nu mă simt deloc bine. Azi-noapte mi-a fost foarte rău, chiar eram la un pas de a chema Salvarea. Am reușit să stabilizez temperatura și tusea, ele mă omoară. Am reușit să o țin sub control, la 37,8.

Tusea este cea care mă ucide. Am așa o senzație de a zace. Nu am avut vreo trei zile nici gust, nici miros. Acum mi-au revenit, dar nu înțeleg de ce 'parșivuțul' ăsta de virus a cotit-o iar. În mod normal, după 5 zile ar fi trebuit să mă simt bine', a declarat Steliana Sima pentru Antena Stars.

Steliana-Sima-COVID19-1Steliana-Sima-COVID19-1

Steliana Sima: „Mi-am făcut testul și am ieșit pozitiv”

Ulterior, artista a povestit care au fost simptomele care au determinat-o să meargă să-și facă testul COVID, deși problemele cu care s-a confruntat inițial nu erau neapărat tipice pentru coronavirus.

Totul a început cu simptome foarte ușoare. „Nu am fost la spital. Din conștiință, am făcut un test, în sensul că începuse să mă mănânce puțin nasul, mă durea o ureche. Am zis așa că, dacă tot e trendul cu COVID-ul, să-mi facă un test că, dacă totuși o fi și mă gândeam că poate sunt asimptomatică. Mi-am făcut testul și am ieșit pozitiv', a mai declarat Steliana Sima.

Citește și: INNA povestește tot despre relația cu Deliric: „Nu am mers pe rațiune”. Cum a reușit artistul să o cucerească / EXCLUSIV

Citește și: Anamaria Prodan a ajuns de urgență la spital, după ce a fost confirmată cu COVID-19: „S-a simţit foarte rău”

Citește și: Detalii șocante despre relația dintre Nadia Comăneci şi Nicu Ceauşescu, în presa italiană: „Nu era dragoste în pat, ci autentice violuri și tortură!

Citește și: O mai ții minte pe Kelly din „Familia Bundy”? Cum arată Christina Applegate la 49 de ani și cât de mult s-a schimbat

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton