Volodimir Zelenski s-ar ascunde la Brașov, susține propaganda rusă. Anunțul făcut de Agenția Rusă de Stat RIA Novosti

 Raiciu Adriana
.

Agenția rusă de presă RIA Novosti a lansat marți, 8 martie, un zvon legat de președintele Ucrainei. Presa propagandistă din Rusia a declarat că Volodimir Zelenski nu s-ar afla în Kiev, așa cum a declarat el, ci ar fi fugit la Liov sau la Brașov, în România.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Agenția de stat rusă citează un cont de Telegram, „proiectul' War of Fake, care speculează faptul că președintele Ucrainei ar fi plecat din Kiev și s-ar fi ascuns într-un buncăr fie în Livo, fie în Brașov, România. Vestea a făcut înconjurul planetei, dar având în vedere că a fost distribuită de propaganda rusă, puțini au crezut-o.

zelenski-volodimirzelenski-volodimir

Acest zvon vine după ce Volodimir Zelenski a confirmat, printr-un mesaj video, că se află în Kiev, pentru a fi până la capăt alături de poporul său. Președintele Ucrainei s-a filmat în biroul său, de unde le-a trimis și un mesaj de încurajare urmăritorilor săi, ba chiar a detaliat adresa la care stă.

Citește și: Zelenski, președintele Ucrainei, a transmis un nou mesaj în contextul războiului cu Rusia:„Își propune să ne distrugă țara, istoria și poporul

Citește și: Klaus Iohannis cere accelerarea procesului de creare a Grupului de Luptă al NATO în România

Citește și: Cine este Istvan Kozocsa de la Chefi fără limite.Care a fost primul lui job

Citește și: Cum a reacționat Claudia Ghițulescu când a aflat că mama ei participă la Mireasa:'I-am spus să fie…'

Volodimir Zelenski s-ar ascunde la Brașov, potrivit propagandei rusești

Agenția rusă de presă RIA Novosti a lansat marți, 8 martie, un zvon legat de președintele Ucrainei. Se pare că acesta nu s-ar afla în Ucraina, așa cum a susținut, ci s-ar ascunde la Liov sau la Brașov, după cum susține agenția propagandistă. Acest zvon se bazează pe faptul că utilizatorii site-ului Flightradar ar fi observat că, în jurul orei 15.00, o aeronavă neidentificată a decolat de la granița dintre Ucraina și România, însoțită de patru elicoptere ale Forțelor Armate ale Ucrainei, iar zborul s-ar fi încheiat în regiunea Brașov, la ora 16.30, scrie Libertatea.

Este posibil ca acele aeronave să-l transporte pe Zelenski și echipa sa', a scris RIA Novosti.

Președintele Ucrainei a înregistrat, marți, 8 martie, un videoclip în care demonstrează că se află în Kiev, însă canalul  „War of Fake' notează că înregistrarea ar putea fi editată: „Dispare din cadru tabloul aflat în spatele lui Zelenski, iar președintele are coafuri diferite'.

Cu toate acestea, Zelenski a oferit și adresa exactă unde se află.

„Aceasta este Kievul de seară, oficiul nostru. Sunt acolo unde trebuie să fiu. Sunt în Kiev. Echipa mea este alături de mine. (…) Rămân la Kiev, pe strada Bankova.

Nu mă ascund și nu mi-e frică de nimeni. Voi rezista cât va fi necesar ca să câștigăm acest război’, a declarat președintele Ucrainei.

sursă foto- Profimedia

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton