Ramona Crăciunescu a fost eliminată de la Survivor: „Condițiile de aici m-au făcut să...”

 Miniosu Alexandra
.

Ramona Crăciunescu a fost eliminată de la Survivor. O nouă ediție, o nouă eliminare la Survivor România 2022. Ramona Crăciunescu și-a luat „adio' de la Războinici, după ce a primit cele mai puține voturi din partea telespectatorilor. Fosta concurentă a izbucnit în lacrimi la aflarea verdictului, mărturisind că simte că nu a arătat tot ce poate. Iată declarațiile ei!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Ramona Crăciunescu a fost eliminată de la Survivor. Marți, pe data de 8 Martie, chiar de Ziua Femeii, Ramona Crăciunescu a părăsit Survivor România 2022. Ea fusese propusă spre eliminare alături de Blaze și Relu Pănescu. Ea a fost însă cea care a primit cele mai puține voturi din partea telespectatorilor, iar publicul a fost cel care a decis cine va pleca acasă.

ramona-craciunescu-eliminataramona-craciunescu-eliminata

Ramona Crăciunescu a fost eliminată de la Survivor. Luni, Războinicii au pierdut jocul pentru imunitate. Astfel, ei au fost nevoiți să propună trei colegi sore eliminare. Majoritatea colegilor l-au ales pe Relu Pănescu. Oana Cioran, cea care a deținut colanul imunității individuale, a indicat-o pe Ramona Crăciunescu, iar Doru a sugerat că Blaze ar trebui să părăsească Dominicana.

Citește și: Ramona Crăciunescu de la Survivor, găsită leșinată, noaptea.Clipe de panică la Războinici

Citește și: Ramona Crăciunescu de la Survivor, tragedie fără margini.Iubitul și copilul i-au murit într-un accident de mașină

Citește și: Nicu Covaci și Mircea Baniciu s-au împăcat după 30 de ani și au reunit Phoenix:”Fără certuri și scandaluri!”

Citește și: Claudia Ghițulescu a fost înșelată de soț și a pierdut o sarcină:”M-am rugat la Dumnezeu să-mi dea putere”

Ramona Crăciunescu a fost eliminată de la Survivor

Ramona Crăciunescu a fost eliminată de la Survivor. Ramona Crăciunescu a primit cele mai puține voturi din partea telespectatorilor, astfel că a fost eliminată de la Survivor. Fosta Războinică a lăcrimat la aflarea verdictului, dorindu-și să mai rămână în concurs.

Aceasta a spus că simte că nu a arătat tot. În ceea ce privește condițiile din junglă, ea a susținut că ele au făcut-o să se piardă uneori pe traseu. E fericită însă că în Dominicană a întâlnit și oameni sufletiști.

„Simt că nu am arătat tot. Condițiile de aici m-au făcut să mă pierd uneori pe traseu, dar aici am descoperit niște oameni minunați, foarte buni și sufletiști”, a spus Ramona Ramona Crăciunescu, plângând, la Survivor, conform click.ro.

Relu Pănescu de la Survivor, propus spre eliminare de majoritatea colegilor

Ramona Crăciunescu a fost eliminată de la Survivor. Conflictele nu au lipsit nici în timpul consiliului de eliminare de la Survivor. Ionuț Popa i-a adresat câteva cuvinte lui Relu Pănescu. A susținut că cel din urmă ar fi un om manipulator, fals și duplicitar.

După ce a aflat că Relu Pănescu a primit cele mai multe nominalizări de la Războinici, soia lui, a făcut câteva declarații. Cerasela a fost prezentă în platoul emisiunii „La Măruță' și a susținut că se aștepta la acest lucru.

Cerasela, soția lui Relu Pănescu de la Survivor, crede că bărbatul se simte exclus din echipa albastră și că nu reușește să găsească o metodă de a se integra, în ciuda eforturilor lui din concurs.

Ce concurenți au pierdut Faimoșii la Survivor

Ramona Crăciunescu a fost eliminată de la Survivor. Situația nu arată prea roz nici în tabăra adversă de la Survivor, cea a Faimoșilor. Aceștia au pierdut deja mulți concurenți din echipă. Xonia, Roxana Ciuhulescu, Andreea Tonciu, Radu Itu, Robert Niță, Otilia Bilionera și Emil Rengle au fost eliminați din concurs în edițiile trecute. Aceștia s-au întors în țară fie în urma voturilor exercitate de telespectatori, fie din cauze medicale.

Roxana Ciuhulescu face parte din a doua categorie. Blondina a părăsit copetiția după ce s-a confruntat cu o inflamație la nivelul genunchi.

Sursă foto: Captură ecran, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton