Vlăduța Lupău și soțul ei, Adi Rus, s-au mutat în casă nouă. Cum arată camera fiului lor: „Doarme chiar în pat cu noi, de multe ori” / EXCLUSIV

 Miniosu Alexandra
.

Vlăduța Lupău și soțul ei, Adi Rus, s-au mutat în casă nouă, una pe care și-au construit-o împreună și la care au visat mult timp. Într-un interviu special, interpreta de muzică populară ne-a dezvăluit cum arată vila lor, dar și camera fiului lor, Iair. Deși are propriul său dormitor, băiețelul doarme de cele mai multe ori în pat cu părinții lui, pentru că așa le place. Iată ce are vedeta în locuință!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ai încercat să-ți faci un program să ai și timp pentru tine? Nu știu, să te duci la cumpărături, la o cafea cu o prietenă?

Am încercat să le fac pe toate, timp pentru mine nu pot să zic că mi-am făcut, însă timp pentru a rezolva toate nevoile, da! Am reușit să ne mutăm la casă… Când dormea el, mutam lucruri, noaptea aranjam haine și lucruri în casă, ziua, tot când dormea, fugeam să cumpăr lucruri pentru casa nouă. Iar după ce ne-am mutat, am început direct cu pregătirile pentru botez, cumva am fost aglomerați cu toate. Super aglomerați. Iar eu nu sunt genul care să iasă la cafele cu fetele, eu sunt genul care muncește foarte mult. Poate chiar și când ies la masă cu fetele, tot muncim ceva.

vladuta-lupau-12-1vladuta-lupau-12-1

Citește și: Vlăduța Lupău a avut depresie postnatală:„Mă apuca plânsul din orice, mi se părea că nu o să știu să-l cresc'. Cum și-a revenit / EXCLUSIV

Citește și: Vlăduța Lupău susține alăptatul în public:”E ridicol să judeci o femeie pentru asta”. Cum se descurcă artista când merge la evenimente / EXCLUSIV

Citește și: Vlăduța Lupău, dezvăluiri în premieră după ce a devenit mamă. Cum i-a schimbat Iair viața:”A fost mai greu decât mă așteptam” / EXCLUSIV

Citește și: Cum și-a cunoscut Vlăduța Lupău soțul și cum decurs cererea în căsătorie:„A fost una inedită, la care clar nu m-aș fi putut aștepta' / EXCLUSIV

Vlăduța Lupău și soțul ei, Adi Rus, s-au mutat în casă nouă

V-ați mutat în casa cea nouă? Ce ne poți spune despre casă, despre amenajarea ei? Ți-ai dorit ceva aparte, inedit?

Ne-a ajutat Dumnezeu și ne-am făcut casa visurilor! Nici acum nu îmi vine să cred că, într-adevăr, noi am muncit și am făcut casa aceea. Nu am făcut ceva inedit, dar pot să spun că mă simt mai bine ca la orice hotel. La ce am ținut neapărat să am acasă e o cameră studio de repetiții și un dressing mareee, că, știi, noi, fetele, niciodată nu avem haine și nu avem loc de haine.

Ești superstițioasă privind casa? Ai consultat vreun specialist feng-shui, de exemplu?

Nu sunt superstițioasă și n-am consultat nimic de genul ăsta. Am ținut neapărat să nu ne mutăm până nu vine preotul să facă sfeștania casei. Țin foarte mult la a fi în relație cu Dumnezeu la orice pas în viață. Fix în ziua în care am făcut sfeștania, în seara respectivă am și dormit în casa nouă și simțeam că Dumnezeu e cu noi și totul e cu binecuvântarea Lui.

Cum arată camera fiului lor, Iair

Cum arată camera copilului? Ce ți-ai dorit să aibă, special?

Daaaa, e cea mai frumoasă cameră din toată casa! Mi-am dorit să fie cu norișori și ursuleți! Așa am și făcut-o, iar la designul camerei am contribuit eu 100%, chiar dacă în restul casei am avut designer. Aici mi-am pus eu toate ideile și plăcerile.

El doarme în cameră cu voi sau separat?

Doarme în cameră cu noi, chiar în pat cu noi de multe ori, pentru că așa ne place! Dar în unele nopți de peste weekend, când eu sunt efectiv epuizată, atunci îl mutăm, ca să pot să mă odihnesc și eu. Vine doar de cele două ori pe noapte când trebuie să mănânce, iar în acele momente, dorm și eu, și el mâncând.

Spune-ne drept, de câte ori se trezește noaptea?

Se trezește cam de două ori, cât mănâncă, și e așa drăguț, că adoarme mâncând. Vorba aia, „dormi cu țâța-n gură… și când adoarme așa mai și râde. E foarte faaaain!

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE OCTOMBRIE! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI!

Sursă foto: Instagram, Camelia Burduja, Captură video

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton