Cine este Ahmad Daas de la Chefi la Cuțite. A locuit în Ierusalim

 Miniosu Alexandra
.

Cine este Ahmad Daas de la Chefi la Cuțite. Ahmad Daas este unul dintre concurenții de la Chefi la cuțite, sezonul 10. Tânărul face parte din echipa lui chef Florin Dumitrescu, reprezentată de aurul roz. Acesta i-a impresionat pe telespectatori atât prin talentul său culinar, cât și prin povestea lui de viață. Este pe jumătate arab și a locuit în Ierusalim!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cine este Ahmad Daas de la Chefi la Cuțite. Ahmad Daas are 28 de ani și locuiește în Ploiești. Concurentul de la Chefi la cuțite este pe jumătate român și pe jumătate arab. Încă de când era mic, acesta a locuit în Ierusalim, însă a decis să vină în România, țara lui natală și a mamei lui, pentru „a-și vedea de viață'.

ahmad-daas-1ahmad-daas-1

Cine este Ahmad Daas de la Chefi la Cuțite. În cooking show-ul de la Antena 1, Ahmad Daas a explicat că mama lui e româncă, iar tatălui lui e arab. Concurentul a ajuns în Ierusalim când avea șase ani. Părinții lui au decis să se mute din România pentru cariera tatălui său, care muncește ca farmacist în Ierusalim.

Citește și: Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu s-au certat din cauza Brigittei Gheorghe, la Chefi la cuțite:„Pe bune, așa tupeu?'

Citește și: Cine este Robert Mihăilescu de la Chefi la Cuțite.Mama lui l-a născut în urma unui accident casnic

Citește și: Maria Florina Stan a fost eliminată de la Chefi la cuțite:”L-am dezamăgit…”

Citește și: Cine este Carmen Cojocar de la Chefi la cuțite.Lucrează într-o cofetărie

Cine este Ahmad Daas de la Chefi la Cuțite

Cine este Ahmad Daas de la Chefi la Cuțite. Deși casa lui e în Ierusalim, Ahmad Daas a povestit că mereu s-a simțit atras de România, țara lui natală. Spune că totul aici e foarte frumos și că visul lui a fost dintotdeauna să ajungă aici.

„Mă numesc Ahmad Daas, am 28 de ani, vin din Ierusalim și am venit în România ca să îmi văd de viață, să pot să trăiesc altfel.

Eu sunt născut în România. Tata e arab, mama e româncă și m-am dus în Ierusalim când am avut șase ani. Tatăl meu e farmacist și părinții mei au decis să plece de aici, deoarece tatăl meu muncește acolo (în Ierusalim), casa noastră e acolo.

Mi-aduc aminte că era visul meu să ajung în România, eram „dacă ajung în România, e ceva mare pentru mine'. E foarte frumos', a spus Ahmad Daas la Chefi la cuțite.

Ahmad Daas de la Chefi la Cuțite are o shaormerie în Ploiești

Cine este Ahmad Daas de la Chefi la Cuțite. În ciuda abilităților sale în gastronomie, Ahmad Daas nu este de profesie bucătar. Acesta este, de fapt, șef de restaurant. De la 24 de ani, de când a venit în România, el și fratele lui și-au deschis împreună o afacere. Este vorba despre o shaormerie cu specific arăbesc.

„Mi-am deschis o afacere cu fratele meu în Ploiești. O shaormerie', a povestit concurentul de la Chefi la cuțite.

Concurentul de la Chefi la Cuțite este pe jumătate român și pe jumătate arab

Cine este Ahmad Daas. De asemenea, el a fost și agent de securitate. A activat în domeniu în Ierusalim, timp de 4 ani, însă, din cauza riscului ridicat, a hotărât să se retragă.

„Am muncit în domeniul de securitate patru ani. Mi-a plăcut foarte mult ce făceam, dar era munca prea periculoasă pentru noi. Mergeam la cluburi, proteste intervenții, meciuri. Eu eram șef de aproape o sută de oameni', a mărturisit Ahmad Daas în preselecții.

Ahmad Daas face parte din echipa lui chef Florin Dumitrescu

Cine este Ahmad Daas. La audiții, Ahmad Daas a gătit la Chefi la cuțite o mâncare arăbească, Mansaf. Preparatul lui nu a reușit să-l cucerească însă și pe chef Florin Dumitrescu, astfel că a obținut doar două cuțite, de la chef Sorin Bontea și chef Cătălin Scărlătescu.

Deși nu i-a oferit un cuțit în audiții, Ahmad Daas a ajuns în echipa lui Florin Dumitrescu în bootcamp. El este coleg cu Florin Dragomir, cuțitul de aur, Raluca Luciana Todea, Dan Manciu, Roxana Crudu și Ștefania Laura Pop.

Sosia lui Gordon Ramsay, apariție spectaculoasă la Chefi la cuțite, sezonul 10

Noul sezon Chefi la Cuțite are parte de o formulă unică. Pentru prima dată în istoria show-ului culinar, acesta are două prezentatoare, Gina Pistol și Irina Fodor.

De asemenea, noul sezon sărbătorește un deceniu de succes al celor trei jurați: Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea. Astfel, emisiunea va avea parte și de invitați special. Telespectatorii au rămas profund impresionați de vizita lui Martin Jordan, sosia lui Gordon Ramsay.

Sursă foto: Instagram, Captură video

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton