Vlăduța Lupău a fost externată din maternitate. Ce surpriză i-a făcut Adi Rus, soțul ei: „Așa ne-a primit tati acasă”

 Ifrim Georgiana
.

Vlăduța Lupău a fost externată din maternitate. În urmă cu două zile, frumoasa artistă a adus pe lume un băiețel perfect sănătos, care a primit numele Iair. Astăzi, 9 august, proaspăta mămică și băiețelul ei au plecat acasă și au avut parte de o frumoasă surpriză. Iată cum s-a pregătit Adi Rus pentru momentul când și-a adus copilul acasă!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Adi Rus și Vlăduța Lupău sunt în culmea fericirii de când au devenit părinți. Momentul a fost unul mult așteptat de către cei doi și l-au împărtășit pe rețelele de socializare. În această dimineață, Vlăduța Lupău a anunțat că urmează să fie externată din maternitate. Ulterior, aceasta a publicat două videoclipuri în care a surprins momentul în care a ajuns acasă. Când a călcat pragul locuinței, proapăta mămică a avut parte de o surpriză de proporții.

vladuta-1vladuta-1

Vlăduța Lupău a fost externată din maternitate. Frumoasa artistă le-a promis fanilor că le va povesti experiența nașterii și momentul în care și-a ținut, pentru prima dată, băiețelul în brațe. Iată cum a fost așteptată Vlăduța Lupău de soțul ei!

Citește și: Ce semnificație specială are Iair, numele ales de Vlăduța Lupău pentru fiul ei.Provine din Biblie

Citește și: Ce decizie radicală a luat Vlăduța Lupău, la doar trei zile de când a născut:„Spre sfârșitul lunii ar trebui să…'

Citește și: Adelina Pestrițu, ironizată subtil de Speak. Ce gest a făcut fostul iubit, la șase ani de la despărțire:”Faza e adevărată”

Citește și: George Burcea o critică din nou pe Andreea Bălan. Ce spune despre relația ei cu fetițele:”Sunt terorizate de câte poze fac”

Vlăduța Lupău a fost externată din maternitate

Pe rețelele de socializare, artista a publicat un videoclip în care se pregătea să părăsească spitalul unde a născut. Acesta s-a îmbrăcat într-o rochie lejeră, iar Adi Rus este surprins în timp ce își alintă băiețelul.

Vlăduța Lupău a mărturisit că este pregătită pentru această nouă etapă din viața ei. Chiar dacă a născut recent, managerul acesteia a transmis că își va relua, până la sfârșitul lunii august, activitatea muzicală.

E timpul să plecăm acasă. Abia am așteptat și de astăzi începem o nouă etapă. Sunt convinsă că va fi foarte frumos. Eu m-am pregătit așa ca o mămică să nu-l fac de rușine când plecăm', a spus artista.

Cum a fost așteptată Vlăduța Lupău de soțul ei, Adi Rus

Când a ajuns acasă, căntăreața de muzică populară a avut parte de o surpriză. Soțul ei a umplut încăperea de baloane albastre și a cumpărat un buchet imens de trandafiri. Fiind un eveniment atât de special, acesta a cumpărat și un tort pentru a sărbători așa cum se cuvine.

„Așa ne-a primit tati acasă', este mesajul care însoțește videoclipul publicat de Vlăduța Lupău.

Chiar dacă a născut de puțin timp, artista nu vrea să își neglijeze cariera. Așadar, în scurt timp, Vlăduța Lupău va urca din nou pe scenă. Managerul acesteia a dat de înțeles că proaspăta mămică este nerăbdătoare să se întoarcă pe scenă și să-și continue proiectele.

Cum a fost cerută în căsătorie Vlăduța Lupău

Vlăduța Lupău a mărturisit că Adi Rus a cerut-o în căsătorie într-un mod cu totul inedit.

„Cred că nicio fată nu-și uită primul sărut, prima întâlnire și cererea în căsătorie! Așa și eu. Într-adevăr, cererea a fost una inedită, la care clar nu m-aș fi putut aștepta. Cine se gândește noaptea la 3, venind de la cântare, când te oprește o mașină de Poliție, că la finalul întâlnirii cu echipajul, în loc de o amendă, te pricopsești cu un inel de logodnă?! Așa a fost la mine!', a declarat artista pentru Viva!.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton