Anghel Damian împlinește astăzi 31 de ani. Cum s-a relaxat alături de iubita lui, Theo Rose

 Dumitrache Laura
.

Anghel Damian împlinește astăzi 31 de ani. Noul iubit al lui Theo Rose este sărbătoritul zilei. Actorul și iubita lui au avut avut motive de sărbătoare trei zile la rând. În urmă cu o zi, Theo Rose a împlinit 25 de ani, motiv pentru care cei doi au lăsat totul în urmă și au plecat din Capitală.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Fostul iubit al actriței Lia Bugnar împlinește astăzi 31 de ani. Anghel Damian trăiește una dintre cele mai frumoase perioade din viața lui. Dacă pe plan profesional are mare succes, pe plan sentimental lucrurile stau minunat. În urmă cu câteva zile, actorul a fost surprins sărutându-se cu Theo Rose, iar cei doi și-au asumat relația. Astfel, Anghel Damian și Theo Rose formează cel mai nou cuplu din showbiz.

Anghel Damian de ziua luiAnghel Damian de ziua lui

Theo Rose și-a sărbătorit ziua de naștere în urmă cu o zi, motiv pentru care Anghel și iubita lui au decis să sărbătorească departe de București. Cei doi îndrăgostiți au dat o fugă la malul mării, pentru a sărbători împreună zilele lor de naștere.

Citește și: Tot ce nu știai despre Anghel Damian, iubitul lui Theo Rose. Ce poreclă i-a dat fosta parteneră, Lia Bugnar:„Cred că are legătură cu…' / EXLCUSIV

Citește și:Theo Rose și Anghel Damian, prima apariție împreună de când au confirmat relația.Cum au fost surprinși cei doi

Citește și: George Burcea o critică din nou pe Andreea Bălan. Ce spune despre relația ei cu fetițele:”Sunt terorizate de câte poze fac”

Citește și:Cristina Șișcanu are ambii părinți internați în spital și nu-i poate vizita:„Nu am putut să fim împreună din cauza…'

Anghel Damian împlinește astăzi 31 de ani

Anghel Damian își sărbătorește astăzi ziua de naștere. Actorul împlinește 31 de ani, iar cu această ocazie a decis să plece din București pentru câteva zile. Anghel Damian este noul iubit al lui Theo Rose, care în urmă cu o zi a împlinit 25 de ani. Cei doi sunt născuți în aceeași lună, la o zi distanță unul de celălalt, însă Anghel este mai mare cu șase ani decât iubita sa. Cu această ocazie, cei doi îndrăgostiți au plecat la malul mării, pentru a se sărbători un moment important din viața lor.

În urmă cu câteva ore, Anghel a postat pe Instagram câteva imagini de la mare, arătându-le urmăritorilor că se relaxează de ziua lui, împreună cu Theo. Chiar dacă nu a dezvăluit că se află alături de îndrăgita artistă, aceasta a postat ieri un clip video în care apare pe șezlong, iar la scurt timp, Anghel a publicat un scurt filmuleț, de unde reiese că sunt împreună.

De asemenea, actorul a postat la InstaStory mai multe imagini cu mesajele celor care s-au gândit la el în zi de sărbătoare. Printre aceștia se numără Codin Maticiuc, Boier Bibescu și Silviu Mircescu. 'La mulți ani frățiorului meu!', 'La mulți ani, Anghel Damian!', 'La mulți ani! Bine ai venit în familie!', au fost mesajele acestora.

Ce a spus Anghel Damian despre relația cu Theo

În urmă cu câteva zile, Anghel Damian a fost surprins sărutându-se cu Theo Rose pe străzile din Capitală. Deși ambii aveau relații de lungă durată, cei doi s-au separat de partenerii lor și au început o poveste de dragoste frumoasă. Theo Rose avea o relație de aproape șase ani cu Alex Leonte, nepotul lui Nea Mărin, în timp ce Anghel a format un cuplu cu Lia Bugnar, vreme de 8 ani. La scurt timp, Anghel și Theo și-au asumat relația.

„Nu a înșelat nimeni pe nimeni, e o relație asumată. În rest, alte comentarii nu am de făcut. Felicitări pentru că ați primit pontul.Când vom avea alte precizări referitor la această legătură, o vom face în termenii noștri. Până atunci nu avem comentarii suplimentare de făcut', a declarat Anghel Damian, potrivit Cancan.


Anghel Damian a format un cuplu cu Lia Bugnar

Anghel Damian a pus capăt relației cu Lia Bugnar. Cei doi au trăit o poveste de dragoste care a durat mai bine de opt ani. Lia și Anghel s-au cunoscut pe platourile de filmare, iar relația lor a fost una discretă. Rareori cei doi vorbeau despre viața lor personală.

Chiar dacă s-au despărțit, Anghel Damian și Lia Bugnar sunt producătorii serialului Clanul, care urmează să fie difuzat pe PRO TV. De asemenea, Theo Rose face parte din distribuția peliculei, acesta fiind și modul în care l-a cunoscut pe Anghel Damian.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton