Virgil Ianțu face nuntă după 20 de ani de relație: "Am cerut-o într-un mod foarte inedit"

 Dumba Gabriela
.

După 20 de ani de relație și 22 de prietenie, Virgil Ianțu s-a hotărât să facă nuntă cu mama fiicei sale. Virgil Ianțu a spus, mai în glumă, mai în serios că, așteaptă până când se va căsători fiica lor, pentru a face ambele evenimente în același timp. Totodată, Ianțu a dezvăluit cum a cerut-o în căsătorie pe iubita lui.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Virgil Ianțu a cerut-o în căsătorie pe mama fiicei sale cu mulți ani în urmă, dar nu au reușit până acum să facă nuntă. Cu toate astea, au o viață de familie frumoasă și nu i-a împiedicat o formalitate să fie fericiți. Totuși, Ianțu și iubita lui consideră că este momentul să facă și nuntă, după 20 de ani de iubire.

646×404-4646×404-4

Virgil Ianțu face nuntă

Virgil Ianțu a dezvăluit în podcastul lui Cătălin Măruță că s-a hotărât să facă nuntă cu mama fiicei sale, dar nu crede că iubita lui își va schimba numele după cununia civilă.

„E cerută, e acceptată. Urmează nunta. Ne iubim de 20 de ani, ne cunoaștem de 22. Eu am cerut de mai demult, am cerut-o frumos. Nu cred că își va schimba numele. Am cerut-o într-un mod foarte inedit.

S-a născut Iasmina, iar în acea zi, i-am pregătit un săculeț la mânuță, când a văzut-o prima dată, era un inel și un bilețel, în care scria „Tati e timid. Vrei să fii soția lui?”. A zis „Da”.

Citește și: Cine sunt părinții lui Denise Rifai.Tatăl este iordanian și mama româncă

Citește și: Ce se întâmplă, de fapt, în spatele filmărilor pentru emisiunea „40 de întrebări. Denise Rifai:„În platou, sunt tensiuni foarte mari pentru că…

Citește și: Soprana Angela Gheorghiu, în scandal cu dirijorul Cristian Măcelaru: „Eşti un laş şi un trădător, un alt român'

Și-a dorit foarte mult lucrul ăsta, s-a bucurat mult de această cerere, dar nu am apucat. Ea muncește, eu muncesc. Probabil că o să o facem, anul ăsta sau anul viitor. M-am gândit la o idee, să facem nunta când se mărită și fiica mea.

Chiar duc o viață de familie, cum cred eu că ar trebui să existe. Eu o respect foarte tare, îi spun de un milion de ori <>, pentru că simt, la fel și fetiței mele și suntem o familie foarte faină. Chiar o să ne și căsătorim.”, a declarat Virgil Ianțu, în podcast-ul lui Cătălin Măruță.

Ce spune Virgil Ianțu despre iubita lui

Într-un interviu mai vechi acordat revistei VIVA!, Virgil Ianțu spunea că Roxana, iubita lui, este „generalul din viața lui”.

Eu sunt mai amețit și mai haotic cu tot ce înseamnă organizare administrativă, sarcini etc., iar ea este un organizator impecabil. Formăm o echipă bună„, ne spunea atunci Virgil Ianțu.

„Noi am ales să oficializăm relația, dar nu am spus când. Toate la timpul lor. Suntem prea tineri și necopți pentru o astfel de decizie”, mai spunea Virgil Iantu atunci.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton