Cum vede Chef Antonio Passarelli tortul miresei pentru nunta Simonei Halep cu Toni Iuruc: "Trebuie să fie impozant, dar..."

 Dumba Gabriela
.

Chef Antonio Passarelii, unul dintre cei mai cunoscuți bucătari din România, spune că i-ar plăcea să facă parte din echipa de bucătari pentru nunta Simonei Halep cu Toni Iuruc. Evenimentul din toamnă se anunță unul impozant, iar Chef Passarelli vede un tort al miresei pe măsură.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Antonio Passarelli are 63 de ani și este cel mai vechi chef din România, cu o experiență de zeci de ani în bucătărie. Italianul s-a stabilit din 1990 în România, unde și-a deschis câteva restaurante și a gătit de-a lungul timpului pentru nume mari din țara noastră.

343432343432

Cum vede Chef Passarelli tortul miresei pentru nunta Simonei Halep

Chef Passarelli a mărturisit recent că i-ar plăcea să facă parte din echipa organizatorilor în ziua nunții anului, așa cum este numit deja evenimentul în care Simona Halep și Toni Iuruc își vor uni oficial destinele, în această toamnă.

„Am trecute în experiența personală și nunți de VIP-uri! Și cred că tortul miresei e o piesă grea, foarte importantă. Trebuie mai mult ca sigur să fie unul impozant.

Și atât de puțin sau de mult cât o cunosc eu pe Simona Halep, afirm că tortul ar trebui să fie elegant. De fapt, sunt sigur că așa va fi, fiindcă Simona Halep s-a impus și prin eleganță. Cei care-l văd cu o rachetă de tenis în vârf nu știu despre ce vorbesc.

Nu e stilul Simonei Halep. Să-l decorezi cu tot felul de brizbrizuri nu e cazul! Tortul trebuie să fie simplu, făcut după o machetă inspirată, dar elegantă în același timp.

După mine, i-aș împrumuta ceva din terenul de joc în care tenisul Simonei Halep a făcut atâtea lucruri frumoase pentru noi, cei din fața televizoarelor! Dar rămânând tort de mireasă, ceea ce nu e chiar la îndemâna oricui!', adaugă Antonio Passarelli.

Citește și: Cum arată fiica lui Meme Stoica. Teodora are 27 de ani și participă la triatloane:'Copilul devine idolul părintelui'

Citește și: Andra Voloș s-a certat cu Dana Badea. De la ce a pornit conflictul dintre cele două:„E geloasă’

Citește și: Cine este YNY Sebi, trapperul care ocupă locul 1 în trending.Are 18 ani și note mari la școală

Chef Passarelli ar fi încântat să gătească la nunta Simonei Halep

Chef Antonio Passarelli spune că are experiență în evenimente grandioase.

„Dacă Simona Halep ar avea nevoie de ajutorul meu, nu aș sta un minut pe gânduri. Aș accepta aproape imediat! Mi-ar plăcea să fac asta și vreau să spun că am suficientă experiență pentru așa ceva.

De altfel, mă mândresc și cu faptul că recordul personal în ceea ce privește nunta cu cei mai mulți invitați este una la care au participat 1.320 de persoane. Numărate cu atenție! Și totul s-a ridicat la înălțimea așteptărilor', a declarat acesta pentru Impact.

Când este nunta Simonei Halep

Toni Iuruc a anunțat că evenimentul va avea loc în noiembrie, iar locația aleasă este Casino Sinaia.

'În noiembrie, facem nunta la Sinaia. Sperăm să fie ceva cu totul deosebit pentru noi, dar nu vreau să vorbesc mai mult. Este viaţa noastră privată', a anunțat Toni Iuruc, care anunță că data aleasă este 13 noiembrie.

În cazul în care ar obține calificarea la Turneul Campioanelor (are șanse reale de a ajunge la turneul de final de an), pentru Simona Halep nunta va avea loc fix după terminarea sezonului.

Competiția care reunește cele mai bune 8 jucătoare din lume se va disputa în perioada 31 octombrie – 6 noiembrie (locația urmează să fie stabilită).



 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton