Viorica de la Clejani, încă o intervenţie estetică. Artista este de nerecunoscut, iar fanii au luat foc: “Erai frumoasă rău naturală!”

 Dumba Gabriela
.

Viorica de la Clejani a mai bifat încă o intervenție estetică, iar fanii săi au format două tabere: unii îi încurajează schimbările din zona feţei, alţii consideră că este de nerecunoscut şi că naturală era mult mai frumoasă.

Viorica de la ClejaniViorica de la Clejani

În familia Clejanilor pare că se duce o cursă pentru premiul întâi la capitolul intervenţii estetice. Ioniţă a optat pentru un implant de păr, Viorica a recunoscut şi ea că este operată toată', însă campioana intervenţiilor estetice este, în acest moment, tot Margherita.

Fanii cred, însă, că mama ei îşi doreşte egalarea şi pozele pe care le postează în ultima vreme pe reţelele de socializare arată o cu totul altă Viorica de la Clejani pe care o ştiau fanii.

Artista şi-a tatuat recent şi sprâncenele, după mărirea anterioară a buzelor.

Erai frumoasă rău naturală!', au sărit fanii, imediat ce Viorica a publicat o fotografie din care, cu mare efort, îţi puteai da seama că este ea.

„Cea mai tare mă simt cu sprâncenele astea!', le-a replicat Viorica. „Sunt naturală mai jos, dacă mă înţelegi!', a subliniat cântăreaţa, cu aluzie la sâni.

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton