Vila lui Catrinel Sandu din Florida a fost lovită de uraganul Ian. Cu ce pagube s-a ales: „S-a zguduit casa din toate balamalele”

 Ifrim Georgiana
.

Vila lui Catrinel Sandu din Florida a fost lovită de uraganul Ian. Săptămâna trecută, unul dintre cele mai puternice uragane care au lovit vreodată SUA, a distrus mai multe cartiere, reţele electrice şi poduri în Florida. Catrinel Sandu se numără printre victime, susținând că locuința sa din SUA a fost afectată de amploarea ciclonului.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Uraganul Ian a produs pagube uriașe în Florida. Una dintre cele mai puternice furtuni care a lovit Statele Unite a distrus cartiere întregi, linii de înaltă tensiune şi poduri după ce a atins zona de uscat, miercuri, pe coasta de sud-vest a statului Florida. Recent, Catrinel Sandu a povestit că familia sa a trecut prin momente cumplite, după ce vila sa din Florida a fost lovită de uraganul Ian. Din fericire, toți membrii familiei au scăpat cu bine și că pagubele produse nu sunt atât de mari. Iată declarațiile acesteia!

cat-1cat-1

Vila lui Catrinel Sandu din Florida a fost lovită de uraganul Ian. De mai bine de 10 ani, vedeta s-a mutat în SUA, acolo unde s-a căsătorit cu Steve Schroeter, medic stomatolog de profesie. Aceștia și-au cumpărat împreună casa visurilor lor, o proprietate evaluată la peste 200.000 de dolari.

Citește și: Catrinel Sandu, declarații inedite despre căsnicia cu soțul ei:„Lucrurile s-au așezat altfel…'

Citește și: Catrinel Sandu, nuntă secretă în România.Primele imagini de la ceremonie

Citește și: Florin Zalomir, fost campion la scrimă, a fost găsit împușcat în cap.Primele concluzii din anchetă

Citește și: Cum arată apartamentul pe care Liviu Vârciu i l-a cumpărat fiicei sale:„Am mutat copilul'. Prezentatorul TV a făcut credit la bancă

Vila lui Catrinel Sandu din Florida a fost lovită de uraganul Ian

În urma futunii violente, Catrinel Sandu a mărturisit că nu s-a ales cu pagube mari. Vedeta și familia ei au scăpat cu bine, însă momentul a fost unul terifiant.

„Încă suntem fără curent acasă, aşa că am venit până la biroul lui Steve, aici este curent. Internetul pică foarte des. A fost destul de nasol! S-a zguduit casa din toate balamalele, avem şi nenorocul, ca să zic aşa, că avem o casă în mare parte din geamuri. Este frumos, dar nu în situaţia asta, în care am fost loviţi de uragan. Dar am avut noroc că este o casă foarte bine construită şi nu am avut pagube, nu ni s-a rupt nimic. La piscină au fost doar copaci căzuţi de jur-împrejur, foarte mulţi palmieri, atât în cartier, cât şi în afara cartierului.

Am rămas fără electricitate de ieri de la ora 14.00. Acum, când vorbim este deja ora 19.00 şi suntem tot fără curent', a susținut Catrinel Sandu, potrivit click.ro.

„Alte zone se află sub inundații'

Fosta „Bebelușă' a mărturisit că zona în care locuiește nu a fost atât de afectată de urganul Ian. Aceasta este recunoscătoare pentru faptul că familia ei este bine și a vorbit despre măsurile care s-au luat în SUA, ca urmare a pagubelor produse de furtună.

„Nu suntem ca în Forth Myers sau în alte zone, care se află şi acum sub inundaţii. Au fost pagube cu mult mai mari în alte regiuni. În Sarasota, unde sunt eu, a fost cât de cât ok. Îi mulţumesc lui Dumnezeu că ne-a protejat familia.

Şcoala este închisă până săptămâna viitoare, când o să ne spună exact ce se întâmplă. Asta pentru că majoritatea şcolilor sunt folosite ca adăpost pentru cei care nu au putut rămâne în casele lor', a adăugat aceasta, potrivit sursei citate.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton