Câți bani s-au strâns la nunta lui Armin Nicoară și a Claudiei Puican: „Mama a luat plicurile. Nu m-am dus să...”

 Ifrim Georgiana
.

Câți bani s-au strâns la nunta lui Armin Nicoară și a Claudiei Puican. Joi, 27 septembrie, cei doi și-au unit destinele și au devenit soț și soție. Aceștia au avut parte de un eveniment grandios, la care au participat peste 150 de invitați. Acum, saxofonistul a anunțat că el și Claudia Puican nu își vor celebra căsătoria într-o destinație romantică, fiind ocupați cu diferite evenimente.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

În urmă cu o sătămână, Armin Nicoară și Claudia Puican s-au căsătorit. Cei doi au avut șapte perechi de nași, iar petrecerea a avut loc la un local de lux din Timișoara. La nunta acestora a cântat Jador, fiind invitat de partenera de viață a saxofonistului. Recent, Armin Nicoară a făcut primele declarații după nuntă, susținând că nu se gândește la luna de miere. Mai mult, proaspeții însureței au refuzat să meargă în Dubai, la invitația nașei lor de cununie, Georgiana Lobonț.

armin-2armin-2

Câți bani s-au strâns la nunta lui Armin Nicoară și a Claudiei Puican. La o săptămână de la nuntă, se pare că cei doi soți nu au timp de relaxare, fiind ocupați cu diferite evenimente. Din acest motiv, cel mai probabil, luna de miere va avea loc în iarnă.

Citește și: Armin Nicoară a aruncat cu bani pe Jador la nunta cu Claudia Puican.Imagini inedite de la marele eveniment

Citește și: Armin Nicoară și Claudia Puican s-au căsătorit.Evenimentul a fost întrerupt de Poliție

Citește și: Cum era Alexandru Arșinel, de fapt, ca tată și ca director de teatru. Silviu Biriș, despre fața nevăzută a marelui actor:”Parcă a căzut o mască”

Citește și: Cum se descurcă la școală Sofia, fiica Biancăi Drăgușanu și a lui Victor Slav:”Îi explicăm că nu este ca la grădiniță, unde…”

Câți bani s-au strâns la nunta lui Armin Nicoară și a Claudiei Puican

Saxofonistul a făzut câteva dezvăluiri despre banii strânși la nuntă. Acesta a susținut că mama sa a fost cea care s-a ocupat de strângerea darului, însă nu știe despre ce sumă este vorba.

„La nuntă a fost foarte bine, nu am niciun minus. Adică mi-a ieșit totul cum am vrut și cum totul a fost în scurt timp, organizare în timp record, nu mă așteptam să iasă atât de bine. De bani, sincer, nici nu știu. Eu nu am vrut să iau plicuri, nu am pus căsuța aceea de plicuri. Le-am zis invitaților să se ducă să dea bani mamei mele, că eu nu iau bani în mână, mama a luat plicurile. Și nici nu m-am dus să număr plicurile.

Știi de ce nu știu chestiile astea? Dar ca să fiu sincer, nici nunta nu știu exact cât a costat. Sala e de-a noastră, deci nu am avut costuri. De aia nici nu știu nimic… Costumul la fel, l-am primit. Ce pot să zic că am plătit? Un rotisor și alte mici lucruri, dar în rest a fost totul așa, cu prieteni. Dar a fost bine la nuntă. Chiar m-am bucurat că a venit și Jador la nuntă', a adăugat acesta, potrivit sursei citate.

Cei doi soți renunță la luna de miere

Armin Nicoarăși soția sa au mai multe proiecte de onorat în această perioadă, motiv pentru care s-au văzut nevoiți să amâne luna de miere.

„Nu avem cum să mergem, suntem amândoi încurcați cu evenimente, avem de cântat. Despre luna de miere nu am plănuit nimic. Să vedem ce fac și nașii, vrem să facem ceva împreună, să mergem toți. Poate mai la iarnă, undeva, o Punta Cana, ceva care să fie însă rapid, că eu tot am evenimente. Și la iarnă am, și nu pot să prea stau, o să fie totul pe grabă.

Și Georgiana m-a chemat în Dubai, dar nu ajung, că ea stă vreo patru sau cinci zile, iar eu am evenimente și nu reușesc. Nu pot să fac niciun plan de acum pentru următoarele câteva luni', a declarat Armin Nicoară, potrivit fanatik.ro.

Armin Nicoară, în tribună la Liga Campionilor

Safoxonistul și-a cumpărat bilete pentru meciul Inter Milano cu Barcelona din Liga Campionilor, înfruntarea celor două echipe având loc marți, pe 4 octombrie. Acesta a întâmpinat probleme în ceea ce privesc biletele de avion.

„Sunt tot felul de încurcături. Adică, noi când am luat biletele nu știu ce s-a întâmplat, iar când am ajuns la aeroport ne-au spus că noi nu avem locuri. Putem să așteptăm, ei ne dau bilete fără locuri și dacă nu vine cineva la avion, ne plasează pe noi. Dacă nu, trebuie să găsească alt zbor. Stau de la 8 dimineața', a adăugat acesta.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton