Victor Slav și Sofia, imagini adorabile. Fetița stă cu el, când Bianca Drăgușanu petrece timpul cu Gabi Bădălău

 Laciu Andreea
.

Bianca Drăgușanu pare să se fi împăcat iar cu Gabi Bădălău. De 1 martie au fost surprinși împreună la restaurant, iar acum blondina s-a pozat goală în cadă, alături de un buchet uriaș de flori. Fanii ei bănuiesc că petrece câteva zile alături de afacerist, iar acest lucru pare să fie confirmat de faptul că Victor Slav, fostul ei soț, stă acum cu Sofia, fetița lor.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Nu este o perioadă bună pentru Bianca Drăgușanu. După ce părea că începe o frumoasă poveste de iubire cu Gabi Bădălău, cei doi și-au văzut ulterior de drum, părând totuși că s-au împăcat acum. Mai mult decât atât, este implicată și într-un scandal uriaș cu Alex Bodi, fostul ei soț.

În toată această perioadă, bărbatul din viața ei care îi este sprijin la nevoie a rămas Victor Slav. Cei doi au împreună o fetiță superbă, pe nume Sofia, și au rămas prieteni foarte buni, chiar și după despărțire. Victor este absolut topit după fetița lui și se bucură cu siguranță de momentele petrecute acum alături de ea.

2021-03-03-10_33_05-Stories-•-Instagram2021-03-03-10_33_05-Stories-•-Instagram

Victor Slav și Sofia, imagini adorabile

Victor Slav a filmat-o pe micuța Sofia, în timp ce se juca. Se vede că este un tată răbdător, căruia îi place să se distreze alături de fetița lui. Cu siguranță și Bianca Drăgușanu apreciază sprijinul lui. Cu atât mai mult cu cât a fost afectată și viața micuței, în perioada în care vedeta a avut o relație cu Alex Bodi, pe care l-a acuzat că a bătut-o constant.

De 1 martie, Bianca a ieșit în oraș, alături de sora ei, de nepotul Darius, dar și de Gabi Bădălău. Cu toate că nu și-a dorit să se afle acest lucru, Bianca Drăgușanu a făcut ulterior o serie de declarații, într-un final.

„Datorez explicații cuiva? Când mă vezi la Starea Civilă, apoi o să-ți explic de ce am ajuns acolo. Până atunci nu am ce să-i explic nimănui. Oficial nu există nimeni în viața mea, neoficial nu știu, nu mă întreba că nu vreau să vă spun’, a declarat vedeta.

Citește și: Gabi Bădălău, scuipat de Claudia Pătrășcanu. De ce nu a putut să-și vadă copiii: „A ieșit un mare scandal'

Citește și: Cum a reacționat Iulia Sălăgean, după ce Bianca Drăgușanu a acuzat-o că îi face avansuri lui Gabi Bădălău: „E ironică și falsă!'

Citește și: Bianca Drăgușanu reacționează, după ce menajera lui Alex Bodi a spus că n-a văzut nicio bătaie între ei: ‘Minte! Am dovezi’

Citește și: Alex Bodi susține că Bianca Drăgușanu îl amenința că se omoară: „Mi-a cerut bani ca să-și ridice ordinul de restricție'

Ce spune Bianca Drăgușanu despre gesturile Claudiei Pătrășcanu

Chiar dacă nu recunoaște oficial că formează, din nou, un cuplu, Bianca Drăgușanu i-a luat recent apărarea afaceristului. Acesta ar fi fost scuipat de Claudia, atunci când s-a dus să își ia copiii.

Nu știam. Pe fiecare om îl definesc acțiunile lui. Nu este războiul meu, este războiul lui. Încep să se vadă caracterele oamenilor‘, a spus vedeta.

După ce a aflat că atunci când ar fi fost dată afară din casă, Claudia Pătrășcanu avea în buzunar doar 180 de lei, Bianca Drăgușanu a avut o reacție neașteptată.

‘Pe mine nu mă privesc declarațiile astea, dar ca fapt divers până la 39 de ani eu am adunat multe lucruri materiale, pentru că mă duce capul. Pe mine nu mă intersează ce spune, mi se par urâte detaliile astea. Mi se par detalii urâte să vorbești despre bani la televizor‘, a mai declarat vedeta.

Iulia Sălăgean o acuză pe Bianca Drăgușanu că i-a stricat căsnicia cu Alex Bodi

Bianca este în plin scandal și cu Iulia Sălăgean, fosta ei amică și fosta soție a lui Alex Bodi. Iulia o acuză pe Bianca Drăgușanu că a manipulat-o doar ca să se răzbune pe Bodi.

„Era căsătorit cu mine, într-o relație activă, nu eram spre sfrâșit sau consumată, dar acest adevăr s-a ascuns. Pentru mine nu era ceva nou. Aveam o relație de cinci ani și un copil împreună. Noi am trecut prin foarte multe împreună, am evoluat împreună. Fiind bărbat, era normal să mai calce strâmb’, a explicat Iulia, la Xtra Night Show.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton