Scandal între iubita lui Sorin de la Survivor și Roxana Ghiță: "Îi faceți imaginea varză și el nu se poate apăra!"

 Dumba Gabriela
.

Războinicii care au părăsit Survivor, respectiv Roxana Ghiță, Marilena și Alin Sălăjean, au făcut o serie de dezvăluiri despre Sorin, care au stârnit furia iubitei acestuia. Roxana s-a apărat după ce a fost atacată de Laura și a asigurat-o că nimeni nu a mințit în privința lui Sorin.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Dezvăluirile pe care le-au făcut Războinicii care au părăsit Survivor nu l-au pus într-o lumină bună pe Sorin, iar iubita concurentului, Laura, cea care îi administrează contul de Instagram, a sărit la atac. În mod special, iubita lui Sorin a avut critici dure la adresa Roxanei Ghiță.

kanal-d-2021-0115-2302-27kanal-d-2021-0115-2302-27

Laura crede că Sorin este criticat pe nedrept, cu scopul de a fi pus într-o lumină proastă și fanii emisiunii să nu-l mai voteze.

„E interesant cum subiectul Sorin e încă pe buzele foștilor concurenți. Îl acuzi, Roxana Ghiță, că trăiește în trecut, dar voi ce faceți? Plus că e destul de ciudat pentru noi, familia lui, să te auzim spunând că 'e ceva putred în el' în condițiile în care când ai ieșit mi-ai vorbit așa frumos de el! Știți că acum îi faceți imaginea varză deși el nu e aici să se apere. Și influențați opinia publică fără ca el să fi ieșit.

Și toate astea pentru ce, pentru că nu rezonează cu Albert? Și l-a votat asumat spunându-i asta și lui. Din punct de vedere social, Albert a pierdut jocul, el nu se integrează, a recunoscut și el! Nu v-am cerut să mințiți. Era o vorbă „dacă nu ai ceva bun de spus, mai bine taci!' Din ce relatați voi 3, pare că Sorin este oaia neagră și nu ne dăm seama ce a făcut așa de grav.

Că face semne la cameră? Ăsta e motiv de râs? Sunt pentru mine, ca să știu cum e! Că l-a votat pe Albert? Asta e, nu e singurul. Și a spus chestia asta! Poate nu e și realitatea noastră! Că noi vedem dincolo de anumite aspecte și conștientizăm că adevărul e întotdeauna undeva la mijloc!', a scris pe Instagram Laura, iubita lui Sorin de la Survivor.

Citește și: Ce probleme de sănătate are Roxana Ghiță de la Survivor: „I s-a făcut rău, din nou”

Citeste si: Andrei de la Survivor a recunoscut. Ce simte, de fapt, pentru Roxana Ghiță

Citeste si: De ce a participat Roxana Ghiță la Survivor. Nu a făcut-o pentru bani: mama ei este angajată la Guvern

Roxana Ghiță se apără după atacul iubitei lui Sorin

Chiar dacă în timpul emisiunii părea că se înțeleg foarte bine, Roxana Ghiță și-a schimbat declarațiile despre Sorin după ce a părăsit Survivor. Roxana Ghiță a simțit nevoia să se apare, astfel că a postat un mesaj pe contul de instagram prin intermediul căruia a explicat de ce și-a schimbat părerea despre Sorin și a început să îl susțină pe Albert.

Roxana Ghiță a precizat că Sorin s-a schimbat pe parcursul competiției Survivor România 2021, chiar dacă iubita lui refuză să vadă acest lucru și nu degeaba restul concurenților și-au schimbat părerea despre el.

„Sunt acuzată (alături de alți colegi de ai mei) că nu este corect să vorbim despre Sorin în condițiile în care nu se află aici. Ideea e că oamenii care ne susțin și urmăresc emisiunea vor să știe lucruri despre noi. Nu mințim, este un motiv pentru care toți avem această părere în legătură cu el.

Eu sincer o înțeleg pe prietena lui Sorin (care îi administrează contul) pentru că e greu să îți vezi persoana iubită caracterizată drept „oaie neagră', mai ales când ea nu îl știe așa. Ideea e că realitatea mea clar nu coincide cu realitatea lui Sorin, dar voi continua să fiu sinceră în legătură cu experiența mea la Survivor România 2021.', a scris pe instagram Roxana Ghiță, fosta concurentă de la Survivor.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton