Victor Slav, în lacrimi în fața lui Teo Trandafir. Ce i-a mărturisit despre Bianca Drăgușanu și Anda Adam

 Oana Pantazi
.

Recent, Victor Slav a fost invitatul lui Teo în emisiune, prezentatorul emisiunii Vulturii de Noapte reușind să-și surprindă colega prin câteva declarații neașteptate. Cuvintele lui Teo la adresa lui l-au făcut pe Victor să lăcrimeze de emoție…

Victor Slav și Teo Trandafir

Victor Slav și Teo Trandafir

Teo a reușit să-l impresioneze pe Victor Slav încă de la începutul emisiunii, cuvintele frumoase pe care i le-a adresat colega lui impresionându-l pe acesta până la lacrimi. Poate tocmai de aceea victor slav și-a pus sufletul pe tavă și a vorbit cu sinceritate despre viața lui, despre educația pe care a primit-o de la părinți și despre avantajele, dar și dezavantajele bunei creșteri pe care a primit-o…

Dacă ai bun-simț ești vulnerabil

Victor a povestit nu numai despre momentele dificile prin care a trecut în ultimii ani, ci a dat câteva amănunte și despre relația lui cu Anda Adam, în care sugera că temperamentul ăsu nestăpânit de pe vremuri i-a crea probleme. ”Sunt bătătorit, am trecut prin multe. Alții trec într-o viață de om prin ce am trecut eu în ultimii 5-6 ani. Am prins și o perioadă nefastă. Acum s-a mai schimbat. Acum 5-6 ani era simplu să scrii lucruri, să scrii ce îți venea în minte. Pe mine a ajuns să nu mă mai afecteze. Familia suferă. Prietenii suferă. Ai mei au trecut prin momente și sunt învățați.

Am cei 7 ani de acasă bine puși la punct. Le-am reproșat părinților mei că au exagerat, dacă ai bun-simț ești vulnerabil. Pe lângă cei 7 ani de acasă, sunt crescut în Ozana, aproape de Pantelimon. Am și școala vieții, chiar dacă nu am lăsat să se vadă. Am fost ghidat să îmi văd de drumul meu, câinii latră, ursul merge. Nu vreau să intru în polemici. Când mă enervez, fac foarte urât. Dar încerc să mă temperez. Nu degeaba Anda îmi spunea Hulk. Mă cunoștea foarte bine. Am stat atâția ani cu Anda. Îl cunoaște pe cel de atunci, de acum 10 ani. Eram oarecum format. Am cam rămas la fel. Sunt de modă veche, sunt bătrânel, fac 39 de ani. Lumea rămâne șocată când aude că am aproape 40 de ani. Se spune că bărbatul intră în criză la 40 de ani. Dar nu mă simt că voi intra”, s-a confesat Victor.

„Acum totul se învârte în jurul ei”

Cât despre fiica sa și a Biancăi Drăgușanu, este foarte clar că micuța Sofia Natalia l-a schimbat mult pe tatăl ei… „Când ți se naște copilul, testosteronul scade un pic și devii un pic mai blând, mai atent. Legătura între tată și fiică e foarte puternică. Poate nu sunt mai sensibil, dar sunt mai atent. Mi s-au schimbat prioritățile. Acum totul se învârte în jurul ei”. Deși s-a despărțit de Bianca, Victor nu a fost mirat să afle că aceasta a declarat despre el că este singurul bărbat adevărat din viața ei: „Știu, nu trebuie să-mi spună. Mi-aș dori ca ea să fie foarte liniștită și fericită. Dacă e așa, emană în jurul ei asta, și copilul nostru e liniștit și fericit. Noi nu avem nimic mai mult de împărțit, decât un copil împreună. Dacă eu am fost idealul, îmi doresc să găsească a doua oară un astfel de bărbat”, a mai spus Victor Slav la Teo Show.

Foto: captură ecran Kanal D

 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton