Confesiunea surprinzătoare a Andreei Marin: „Nu, nu sunt un om perfect, și nici o siluetă perfectă nu am avut”

 Oana Pantazi
.

Andreea Marin este de prea multă vreme în showbiz ca să nu știe că imaginea contează, dar, din fericire, în cazul ei aspectul fizic este dublat de multe alte calități. Cu toate acestea, Zâna Surprizelor a făcut recent o confesiune neașteptată…

După ce a uimit pe toată lumea cu o fotografie postată pe contul ei de socializare, unde purta o perucă argintie și o rochie extrem de mulată pe trup, care îi complimenta perfect formele, Andreea Marin (44) a făcut o confesiune mai puțin obișnuită, luându-și fanii prin surprindere.

„Ceea ce caut nu e perfecțiunea”

„Nu, nu sunt un om perfect, și nici o siluetă perfectă nu am avut vreodată. Ceea ce caut nu e perfecțiunea, ci echilibrul și o stare de sănătate bună. Desigur, uneori cei din jurul nostru vor să vadă în noi ce e mai bun, dar important e că oamenii să nu se lase inspirați doar de simplul fapt că apărem la televizor, ci de faptele noastre concrete și atitudinea noastra în viață, pe termen lung. Știu un lucru: că sunt neobosită în a căuta soluții pentru o viață echilibrată și, atunci când descopăr ceva ce se dovedește a fi bun pentru mine, împartășesc în dorința de a afla și cei din jur despre asta. Ce e bun pentru mine poate fi bun și pentru tine!', a scris Andreea Marin pe contul ei de Instagram.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton