Vica Blochina a leșinat la Survivor 2023 și a avut nevoie de îngrijiri medicale: „Nu mă simt foarte bine, îmi doresc să merg acasă ”

 Ifrim Georgiana
.

Vica Blochina a leșinat la Survivor 2023 și a avut nevoie de îngrijiri medicale. Ediția de marți, 24 ianuarie, a fost una tumultoasă și plină de evenimente neprevăzute. După ce Faimoșii i-au înfrânt pe Războinici la jocul pentru imunitate, fosta balerină de la Melody a cedat și și-a pierdut conștiența. Medicii au intervenit de urgență, iar concurenta a susținut că își doreste să părăsească competiția. Iată ce s-a întâmplat!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Vica Blochina a leșinat la Survivor 2023 și a avut nevoie de îngrijiri medicale. Săptămâna aceasta, Faimoșii au câștigat jocul de imunitate la Survivor 2023 împotriva Războinicilor, scorul fiind de 10 la 6. Concurenții din tabăra roșie nu s-au putut bucura prea mult de această victorie, căci Vica Blochina și-a pierdut conștiența și a fost asistată de o echipă medicală. Fosta balerină a reușit să aducă un punct echipei sale, însă oboseala, stresul și foamea și-au spus cuvântul în ultima probă pentru imunitate. Îninate de a intra pe traseu, Faimoasa susținea că debordează de energie și că este pregătită să obțină victoria alături de echipa sa, însă lucrurile au luat o întorsătură neașteptată în cele din urmă.

v11v11

În edițiile trecute, Faimoșii au pierdut un concurent, pe Sebastian Dobrincu. Acesta a suferit o accidentare gravă și va fi supus unei intervenții chirurgicale. Acum, fosta balerină de la Melody a acuzat stări de rău și a leșinat chiar pe platoul de filmare.

Citește și: Ce studii are Vica Blochina de la Survivor 2023. Ce facultate a absolvit: „Am plecat în Cipru. Am studiat la…”

Citește și: Sebastian Dobrincu și-a schimbat părerea despre Vica Blochina la Survivor 2023: „Este un om cu inima de aur'

Citește și: Adela Popescu, detalii neștiute despre prietenia cu Adelina Chivu: „Ne leagă multe. A venit, după 8 ani, special pentru…'

Citește și: Alec Baldwin revine la filmările pentru „Rust', la un an după ce a împușcat-o mortal pe Halyna Hutchins. Actorul este acuzat de omor din culpă

Vica Blochina a leșinat la Survivor 2023 și a avut nevoie de îngrijiri medicale

În ultima ediție a show-ului, Faimoșii au fost cei care au câștigat jocul pentru imunitate. Vica Blochina a adus un punct echipei sale, după ce a învins-o pe Codruța Began. În cea de-a doua tură de traseu, concurenta a a pierdut, iar la sfârșitul probei i s-a făcut rău. Fosta balerină a izbucnit în lacrimi, a acuzat dureri de cap, apoi și-a pierdut conștiența.  

„Îi e rău lui Vica, măi! Doctor! Teo! Domnul Teo. N-are aer! Ușor cu capul!', au strigat Faimoșii.

Faimoșii au intrat în panică, iar Vica Blochina a fost dusă pe brațe la medic.

Ce spunea concurenta înainte de a intra pe traseu

Înainte de a începe jocul pentru imunitate, Vica Blochina susținea că debordează de energie și că este pregătită să-i învingă pe Războinici. Aceasta s-a descurcat excelent în timpul primei probe și a reușit să obțină un punct pentru echipa roșie. Deși susținea că se simte bine din punct de vedere fizic, concurenta a cedat presiunii și condițiilor nu tocmai prietenoase din Republica Dominicană.

„Venim cu stare de spirit super, pentru că am și mâncat. Suntem plini de forțe, am dormit foarte bine și cu siguranță astăzi o să câștigăm', spunea Vica Blochina în cadrul emisiunii.

Vica se află sub observația medicului

Concurenta a lipsit de la ceremonia după jocul de imunitate, iar Daniel Pavel a anunțat că aceasta se află sub observașia medicului.

„Vica nu se află în rândurile Faimoșilor după cum puteți vedea, la finalul jocului a acuzat o stare de epuizare, este în cortul medicului, sub observația domnului doctor. Vom informa cu amănunte, totul este în regulă', a spus prezentatorul Daniel Pavel.

În consiliul de nominalizare, Vica Blochina a declarat următoarele: „Nu mă simt încă foarte bine, mă doare capul, dar nu știu tot ce s-a întâmplat, nu-mi amintesc. Nu am avut putere în mâini și picioare, nu am putut să țin nici un pahar de apă. Experiența Survivor este foarte grea pentru mine. În momentele acestea îmi doresc să merg acasă. (…) Sper să mă fac bine, să pot intra la joc. Mulțumesc colegilor care m-au susținut!'.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton