Frații Andrew și Tristan Tate au fost scoși din arest și aduși la DIICOT. Ce acuzații au făcut: „E un dosar gol. Nu există justiție în România”

 Radulescu Ruxandra
.

Frații Andrew și Tristan Tate au fost scoși din arest aduși la DIICOT. Andrew și Tristan Tate, acuzați de trafic de persoane și viol, au fost scoși din arest și aduși în fața procurorilor DIICOT, în această dimineață, pentru percheziții informatice. Odată ajunși la sediul DIICOT, Andrew Tate a declarat jurnaliștilor că este acuzat pe nedrept și că atât el, cât și fratele său sunt nevinovați.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Frații Andrew și Tristan Tate au fost scoși din arest aduși la DIICOT. Andrew și Tristan Tate au fost aduși la sediul DIICOT, miercuri 25 ianuarie, pentru percheziții informatice și noi audieri. Cei doi britanici vor asista la perchezițiile informatice pe care procurorii le vor face asupra telefoanelor și laptopurilor ridicate de anchetatori și vor fi chestionați cu privire la conținutul acestora. Andrew și Tristan Tate, acuzați de trafic de persoane și viol, au făcut câteva declarații în fața jurnaliștilor odată ajunși la sediul DIICOT. Cei doi britanici sunt revoltați de justiția din România și susțin că sunt nevinovați.

andrew-tate-tristan-tate-diicot-7-1024×683-1andrew-tate-tristan-tate-diicot-7-1024×683-1

Frații Andrew și Tristan Tate au fost scoși din arest aduși la DIICOT

Andrew și Tristan Tate au fost scoși din arest și escortați la sediul DIICOT, pentru pecheziții informatice. Cei doi vor trebui să răspundă în fața anchetatorilor cu privire la conținutul găsit pe telefoanele și laptopurile ridicate din vila celor doi, în urma perchezițiilor. Ajunși în fața sediului DIICOT, Andrew Tate și-a exprimat revolta față de sistemul judiciar din România.

Citește și: Cine este Georgiana Naghel, presupusa iubită a lui Andrew Tate.A lucrat în trecut ca model

Citește și:Ce mesaj controversat a transmis Andrew Tate, după ce el și fratele lui au fost arestați:'Cine e mai tare decât Tate?'

Citește și: Adela Popescu, detalii neștiute despre prietenia cu Adelina Chivu: „Ne leagă multe. A venit, după 8 ani, special pentru…'

Citește și: Motivul pentru care Mihai Trăistariu nu vrea să înfieze un copil: „M-aș clona pe mine, când va fi posibil și legal'

E un dosar gol. Știu că nu am făcut nimic greșit. Nu există justiție în România, din păcate (Reporter: Ai rănit vreo fată?) Bineînteles că nu', a spus Andrew Tate, notează știrile PRO TV.

Unde se află studioul de videochat al fraților Tate

Andrew și Tristan Tate vor rămâne în arest preventiv până pe 27 februarie, sub acuzația de trafic de persoane și viol, conform deciziei luate de Tribunalul București la data de 20 ianuarie. Complicele celor doi, Georgiana Naghel și fosta polițistă Alexandra Luana, au rămas, de asemenea în arestul Poliției Capitalei.

Frații Tate au fost acuzați de procurorii DIICOT, la finalul anului 2022, în urma unei anchete ce a durat 9 luni, de grup infracțional organizat, trafic de persoane și viol. Autoritățile au descins pe 29 decembrie la vila din Voluntari a britancilor, cu al doilea mandat de percheziții. Ofițerii au găsit la acel moment t teancuri de bani, arme, mașini de lux, ceasuri și bijuterii. În apropierea vilei fraților Tate, procurorii au găsit studioul de videochat deținut de aceștia.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton