Viața merge mai departe pentru văduva lui Cornel Galeș! Cum arată și ce face Viviana acum, la 7 luni de la moartea impresarului

 Dumba Gabriela
.

Au trecut șapte luni de la moartea fulgerătoare a lui Cornel Galeș, iar femeia care i-a fost alături în ultima parte a vieții a găsit puterea să zâmbească din nou. Viviana l-a consolat după pierderea Ilenei Ciuculete și a fost devastată când impresarul s-a stins și el, în urma unui accident rutier petrecut în Spania.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Viviana a fost cea care i-a adus trupul neînsuflețit în România și s-a ocupat de înmormântarea lui Cornel Galeș. Impresarul se odihnește în Cimitirul Străulești, lângă Ileana Ciuculete, iar Viviana are grijă ca mormântul lui să fie bine îngrijit și acoperit cu flori.

Viviana, împreună cu nașa lui Galeș, Doina Belu, merg de câte ori pot la mormânt ca să-l îngrijească, iar atunci când nu ajung, se ocupă femeile din cimitir care sunt plătite de cele două pentru a îngriji locurile de veci al lui Cornel Galeș și al Ilenei Ciuculete.

mormant-cornel-gales-1mormant-cornel-gales-1

Însă, viața merge mai departe și, la 7 luni de când Cornel a trecut în neființă, Viviana pare să-și fi revenit! Activă pe paginile de socializare unde își ține la curent prietenii virtuali cu toate locațiile pe care le vizitează, pe unde se plimbă. În imagini, Viviana apare cu zâmbetul pe buze, ba mai mult, recent și-a schimbat look-ul – și-a împletit tot părul codițe, în așa fel încât, dacă-și pune și ochelari de soare pe nas, e greu de recunoscut, potrivit Ciao.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton