Kamara și fosta lui soție s-au împăcat de dragul fiului lor: „Sunt sentimente care ne vor ține mereu apropiați”

 Lupescu Anca
.

Kamara și Oana, fosta lui soție, au plecat împreună la Barcelona cu Leon, acolo unde băiatul urmează să fie operat.  Cu toate că artistul a divorțat de soția lui în urmă cu doi ani, cei doi au o relație decentă și își sunt alături în momente dificle pentru familia lor. 

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Artistul a postat pe pagina sa de Instagram o imagine de la plajă în care apare alături de băiețel și mama lui la care a atașat și un mesaj extrem de emoționant. „Împreună pentru Leon 🤝❤❤❤🤝Sunt sentimente care ne vor ține mereu apropiați. Te iubim, Leon ', a transmis Kamara fanilor. 

Leon, fiul lui Kamara și al Oanei a fost diagnosticat cu o formă de paralizie cerebrală și a trecut prin mai multe intervenții cu celule stem în Turcia Kamara și fosta soție au custodie comună, iar micuțul Leon locuiește cu tatăl lui.

Problemele de sănătate ale Leon continuă, iar costurile operațiilor, dar și drumurile până la clinicile unde vor avea loc intervențiile chirurgicale sunt destul de mari, depășind suma pe care Kamara reușit să o strângă din donații și nu numai. Pe lângă noua operație din Spania pe care Leon o va avea în curând, mai urmează alte două intervenții chirurgicale.

kamara_si_oanakamara_si_oana

E o operație care se face în Spania. Ideea este că a doua zi ne lasă să plecăm, însă există niște temeri pentru noi pentru că este vorba de o anestezie înainte de toate, care implică niște riscuri. Sunt niște lucruri din punct de vedere medical care ne fac să ne punem întrebări, dar tocmai de aceea căutăm niște lămuriri și la alți medici să înțelegem dacă totul este în regulă, dar s-a putea să fie niște chestiuni standard și să ne facem griji degeaba', a declarat artistul în cadrul unei emisiuni de la Antena Stars.

Oana muncește 8 ore pe zi la videochat

'Muncesc opt ore pe zi. Nu este ceva ușor. M-am apucat pentru că mi-am dorit să-mi pot întreține copilul. Familia și prietenii nu mă judecă, ei înțeleg de ce am ajuns să fac videochat. Ce spune restul lumii nu mă interesează, spune fosta soție a lui Kamara'

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton