Ce se întâmplă în viața amoroasă a Liviei Graur, după divorțul de tatăl fiicei sale: „Viața este plină de surprize. Am început să...” / EXCLUSIV

 Miniosu Alexandra
.

Ce se întâmplă în viața amoroasă a Liviei Graur, după divorțul de tatăl fiicei sale? E întrebarea ce a stăruit pe buzele multora, după ce s-a aflat că prezentatoarea TV și fostul ei soț s-au despărțit oficial. Răspunsul îl aflați chiar în cele ce urmează, dar și în revista VIVA! de august. Ce spune vedeta de la Prima TV despre o nouă relație? Este pregătită sau nu să mai dea o șansă iubirii?

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Ești genul care s-a refugiat în muncă, după divorț? Sau mai degrabă ai încercat să te focusezi pe tine, ca om, ca femeie, ca mamă? Cum te-ai schimbat tu, în cursul acestui an?

Sunt o persoană extrem de activă și am un program foarte plin. Dintotdeauna mă împart între serviciu, evenimente, antrenamentele Renatei, distracțiile ei și treburile gospodărești, și nimic din aceste lucruri nu s-a schimbat. Alerg de dimineața până seara târziu, dar este modul meu de a trăi, de a-mi petrece timpul și cred că m-aș și plictisi dacă aș sta prea mult degeaba. Și munca la Focus este una continuuă. Sunt 100% conectată cu actualitatea, cu telespectatorii Prima TV.

livia-graur-3-1livia-graur-3-1

Citește și: În ce relații au rămas Livia Graur și fostul soț, după divorț. Ce au decis în privința custodiei fiicei lor:„Am făcut pasul acesta numai după ce…' / EXCLUSIV

Citește și: Livia Graur a divorțat, după 13 ani de căsnicie. Primele declarații:”Da, e adevărat, dar…”

Citește și: Cine este iubita lui Iancu Sterp. Prima imagine cu cei doi îndrăgostiți:”Cea mai specială…”

Citește și: Roxana Dobre, primele declarații despre starea de sănătate a lui Florin Salam:”România ar trebui să se roage pentru el”

Ce se întâmplă în viața amoroasă a Liviei Graur, după divorțul de tatăl fiicei sale

Sunt convinsă că ai deja admiratori… Te simți pregătită pentru o altă poveste de dragoste sau crezi că trebuie să mai treacă timp?

Viața este plină de surprize, iar eu am încetat de mult să-mi mai fac planuri. Cred că ce e menit să se întâmple se va întâmpla oricum mai devreme sau mai târziu, așa că am început să las totul să se desfășoare conform planului Celui de Sus. Destinul e ceva cu care nu te poți lupta și nici nu i te poți împotrivi.

Citeam că ai în plan o vacanță alături de fiica ta… S-au concretizat planurile?

Sigur că s-au concretizat! Vom pleca în Tunisia în august, este destinația pe care am ales-o împreună. Ne vor însoți niște prieteni foarte buni și abia așteptăm să vedem ce ne rezervă destinația. Nu am mai fost niciodată acolo, iar Renata este foarte încântată să viziteze deșertul Sahara, dar și să încerce bucătăria specifică locului. Eu sunt de părere că lumea e prea mare ca să mergi de două ori în același loc, așa că vom încerca mereu o destinație nouă de vacanță. Mai avem multe pe listă!

Livia, ești o prezență discretă și nu se știu prea multe lucruri despre tine. Așadar, cine ești tu dincolo de jobul de jurnalist? Ce hobby-uri ai, ce îți place să faci? Și ce nu-ți place…

Sunt o persoană activă, nu pot sta locului nicio secundă. Îmi place să ies, să mă plimb, să petrec timp în natură și îmi încarc bateriile astfel. Câteodată, însă, am nevoie și de puțin timp cu mine, să citesc o carte, să văd un film bun. Am învățat să mă bucur de lucrurile mici. Privesc stelele când e senin și pot sta ore în șir să mă uit la cerul plin de luminițe. La fel cum ador să privesc trandafirii din grădina mea atunci când înfloresc, sau mă bucur precum un copil atunci când înfloresc pomii fructiferi pe care îi am.

Ce regrete are prezentatoarea TV

Regreți ceva, până acum?

Regretele mele sunt legate de bunicii mei. I-am iubit foarte mult pe amândoi și, din păcate, nu am putut să fiu niciodată alături de niciunul dintre ei în ultimele clipe. Asta m-a făcut să prețuiesc fiecare moment pe care îl am alături de cei dragi mie și să înțeleg cât de mult poate să doară o clipă în care poate preferăm să facem altceva sau să fim altundeva.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE AUGUST! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI!

Sursă foto: PR, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton