Ce se întâmplă în viața amoroasă a Ancăi Țurcașiu, după divorț: „Sunt răsfățată și iubită” / EXCLUSIV

 Miniosu Alexandra
.

Ce se întâmplă în viața amoroasă a Ancăi Țurcașiu, după divorț? Asta s-au întrebat mulți dintre fanii ei, după ce artista și Cristian Georgescu s-au despărțit. Ei bine, se pare că vedeta nu duce lipsă de complimente, dar nici de mesaje și buchete de flori. În plus, îndrăgita cântăreață recunoaște că e pregătită de o nouă relație. Iată cum ar trebui să arate viitorul ei partener de viață!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Faptul că ești în prezent singură este din cauza faptului că poate, cu vârsta, ești mai pretențioasă sau că nu ești pregătită de o nouă relație?

Sunt pregătită, dar bărbații sunt foarte fricoși, iar cu Bradley Cooper e… complicat! Ce să facem?

anca-turcasiu-viata-amoroasa-2-1anca-turcasiu-viata-amoroasa-2-1

Citește și: La 52 de ani, Anca Țurcașiu e pregătită pentru o nouă relație sentimentală:Sunt în plină formă, forță și deschisă, absolut!' / EXCLUSIV

Citește și: Băutura pe care Anca Țurcașiu o consumă zilnic. A renunțat la apa din comerț:”Este un stil de viață…”

Citește și: Alina Sorescu a împlinit 36 de ani. Cum sărbătorește, în plin proces de divorț:„Primul an fără soțul meu'

Citește și: Ce s-a întâmplat cu averea regretatului Petrică Mîțu Stoian:„Noi am luat, până acum, ceea ce ni se cuvenea'

Ce se întâmplă în viața amoroasă a Ancăi Țurcașiu, după divorț

Cum să fie viitorul tău partener de viață? Ce calități apreciezi la un om? Nu mă refer la aspectul fizic.

Noi ne raportăm la cei mai importanți bărbați din viața unei femei. Pentru mine sunt bunicul și tatăl, de la care am învățat niște lucruri. Bunicul meu îmi punea mâna pe cap înainte să adorm și venea de la Ploiești la București cu trenul, ca să-mi țină mâna pe cap când făceam injecția cu penicilină, în fiecare zi și se întorcea acasă la Ploiești. Ai mai auzit așa ceva?! Îți vine să crezi că tatăl meu, toată viața, m-a trezit mângâindu-mi degetele de la picioare și citindu-mi poezii de Nichita Stănescu? Tata și astăzi mă sună și mă întreabă: „Ai 10 minute?. „Da, tată! „Vreau să îți citesc două poezii. Dacă îți spun că am toate lucrurile astea legate de acești doi bărbați ca brazii din viața mea, atunci am să fac copy/paste și am să spun că aștept un bărbat ca bradul care să mă mângâie.

De când ai divorțat, ești mai complimentată de bărbați ca înainte?

Nu, să știi că bărbații sunt foarte timizi, foarte rar bărbații îndrăznesc, au curajul să vină către mine, pentru că se sperie de personalitatea mea și le e teamă oarecum. Pentru ei sunt Anca Țurcașiu, persoana aceea, nu pot realiza că sunt și eu un om ca toți oamenii. Cum m-aș duce eu acum să îl cunosc pe Bradley Cooper, de exemplu. Eu m-aș duce normal, cumva, pentru că înțeleg că e doar o meserie aceasta, dar totuși ai așa un sentiment… Primesc foarte multe complimente și normal că mă fac să mă simt foarte bine, eu și sunt un om vesel, deschis, sociabil, zâmbitor, cald, adică nu sunt cu nasul pe sus sau să mă port într-un anume fel. Consider că sunt un om absolut normal.

Ce complimente primești cel mai des?

De frumusețe, mă și scoate din minți că am câte un rol în care, pe cuvânt, e o performanță. Și la final vine cineva și spune: „Vai, dar ce frumoasă ați fost!. Dar spuneți ceva despre toată munca mea de acolo! Asta cu frumusețea, stau și mă gândesc cum mă vede lumea, îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru că am avut o mamă superbă, o combinație între Claudia Cardinale și Gina Lollobrigida, două mari frumuseți ale anilor 60, și o moștenesc, semăn cu ea. Cred că are o foarte mare importanță gena în toată povestea asta, dar și munca de zi cu zi, pentru că, până la urmă, am ajuns să fiu în formă la vârsta asta fiindcă muncesc foarte mult pentru asta. Mă refer la absolut tot. Singurul lucru pe care îl mai greșesc este lipsa de somn, poate nu dorm suficient.

Artista primește flori și mesaje de la admiratori

Ai o mulțime de admiratori, și nu doar în mediul online… Îți trimit mesaje, flori?

Normal că am. Da, trimit mesaje, flori, normal, sunt răsfățată și iubită.

Te-a cerut vreunul în căsătorie?

E o nenorocire ce se întâmplă acolo. Ai putea să scrii o carte. Eu o să scriu o carte în viața asta, vreau să las în urma mea un copil și o carte. O carte despre un parcurs aici al unui om care a învățat atât de multe lucruri minunate și care a oferit atât de multă iubire.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE IULIE! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI!

Sursă foto: Instagram, Facebook, www.mirceamarinescu.ro

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton