Ce se întâmplă în viața amoroasă a lui Alex Delea, câștigătorul Survivor 2022: „Am suferit din dragoste, când am fost îndrăgostit pentru prima și singura dată” / EXCLUSIV

 Miniosu Alexandra
.

Ce se întâmplă în viața amoroasă a lui Alex Delea, câștigătorul Survivor 2022? E întrebarea ce stă pe buzele tuturor, mai ales pe cele ale admiratoarelor sale. Deși nu duce lipsă de complimente, alegându-se cu o mulțime de fane după participarea în show-ul de la PRO TV, tânărul susține că este liber… E deschis totuși către o nouă relație, deși a suferit foarte mult din dragoste.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Nu că înainte ai fi dus lipsă de admiratoare, dar îmi imaginez că acum ești asaltat… Ai vreo iubită, ești îndrăgostit?

În momentul de față, sunt foarte liber… dar deschis la orice posibilă relație care va veni. (râde)

alex-delea-viata-amoroasa-2-1alex-delea-viata-amoroasa-2-1

Citește și: Alex Delea, câștigătorul Survivor 2022, adevărul despre relația cu Elena Chiriac:„Vorbim, ne scriem, suntem…' / EXCLUSIV

Citește și: Drama sfâșietoare a lui Alex Delea, câștigătorul Survivor 2022:„Nu am avut niciodată un tată, nu știu cum este' / EXCLUSIV

Citește și: Jojo are probleme mari de sănătate:„Am avut o mică criză. Se țin sub control ca să nu se transforme în…'

Citește și: Dragoș Dolănescu nu mai speră la o împăcare cu fratele lui, Ionuț, nici la 13 ani de la moartea tatălui lor:„Gândim diferit. Doar numele e comun'

Ce se întâmplă în viața amoroasă a lui Alex Delea, câștigătorul Survivor 2022

Cum vezi tu femeia perfectă pentru tine? Știi că revista noastră este citită cu predilecție de doamne și domnișoare, așa că aștept un portret-robot complet!

Mi-aș dori să știu cum este fata perfectă pentru mine. (râde) Nu am un model anume de fată, nu sunt pretențios… și totuși sunt. Exact ca și viața mea, gândurile mele sunt cumva nebune. Vreau să pot vorbi orice cu ea, să fie totul normal, fără a trebui să îi spun eu ei sau ea mie ce avem de făcut. Aș vrea ca totul să vină de la sine.

Din dragoste ai suferit vreodată? Care a fost cea mai lungă relație a ta? Te vezi căsătorit și cu copii în următorii cinci ani, să zicem?

Da, am suferit din dragoste, în anul 2019, când am fost îndrăgostit pentru prima și singura dată. Din păcate, doar eu iubeam… ea nu. În general, nu am avut relații foarte lungi deoarece eu mereu călătoream între Spania și România, așa că mai mult de 2-3 luni nu au ținut. Copil îmi doresc până voi ajunge la vârsta de 30 de ani. Va fi cea mai mare bucurie a vieții mele.

Care e cel mai mare defect al lui Alex Delea

Care este cel mai mare defect al tău? Dar cea mai mare calitate? Dacă ai avea posibilitatea să schimbi ceva la tine, care ar fi acel lucru?

Cel mai mare defect al meu este empatia dusă la extrem. Sunt capabil să merg pe stradă, să văd un om trist și să preiau acest sentiment. Mi-ar plăcea să mă controlez mai bine. Cât despre atu, e greu de spus. Am învățat să mă iubesc așa cum sunt. Ca să fii iubit de lume, trebuie să te iubești pe tine, în primul rând.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE IULIE! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI!

Sursă foto: Instagram, Răzvan Lupică (PRO TV)

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton