Ce rochii se poartă vara asta. Recomandările ale designerilor pentru 2022

 Laciu Andreea
.

Ești curioasă să afli ce rochii se poartă vara asta? Vrei să fii la modă, dar să porți și ceva comod și care să ți se potrivească? Creatorii de modă ne-au pregătit în 2022 suficiente variante încât să găsești ceva pe gustul tău.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Anul acesta este un al ținutelor jucăușe, revelatoare, fluide și cu accesorii statement. Nu există limite, acum trebuie să îți îmbrățișezi și să îți iubești corpul așa cum este. Rochiile vedetă ale acestui sezon împrumută câte un element din mai multe epoci fashion și le combină cu succes într-un amestec eclectic, ce depășește orice tipar impus până acum.

SASS & BIDE – RUNWAY – Afterpay Australian Fashion Week 2022SASS & BIDE – RUNWAY – Afterpay Australian Fashion Week 2022

Ce rochii se poartă vara asta?

Haina nu este un paravan în spatele căruia să te ascunzi, ci instrumentul prin care îți poți arăta adevărata ta personalitate în toată splendoarea. Dacă plănuiești o sesiune de cumpărături, dar nu ești sigură către ce modele trendy să te îndrepți, îți prezentăm acum câteva variante, ca să știi ce anume să „vânezi” prin magazine

Rochia tip furou, sacou sau kimono

Ce rochii se poartă vara asta? Nimic nu este ceea ce pare și totul este exact ceea ce vrea să fie! Fluiditatea aceasta se aplică și în cazul tipurilor de rochii care amintesc de alte obiecte vestimentare. Poți cumpăra o rochie fină, într-o culoare puternică sau albă, tip furou. Delicată și comodă, te va transforma rapid într-o vedetă oriunde îți faci apariția.

Dacă vrei să dai o notă serioasă ținutei, poate chiar o porți la un eveniment monden, atunci cea de tip sacou este alegerea potrivită. În cazul în care vrei să îmbini comoditatea cu exotismul, poți îndrăzni să cumperi o rochie de tip kimono.

Citește și: Imagini cu cele două rochii de mireasă purtate de Jennifer Lopez la nunta cu Ben Affleck. Mirii au îmbrăcat haine pe care le aveau deja în garderobă

Citește și: Ioana Ginghină și fiica ei împart aceleași haine: „Ruxi nu se duce în magazin să își cumpere rochii și fuste” / EXCLUSIV

Citește și: Trendurile pentru nunțile din 2022. Ce rochii, machiaje și coafuri se poartă anul acesta

Rochii cu umeri bufanți

Ce rochii se poartă vara asta? Anul acesta se poartă rochiile care ies în evidență fie prin umerii bufanți, supradimensionați, fie printr-un accesoriu statement, precum o curea lată. Poți cumpăra rochii de tip babydoll, care să aibă aceste două variante de accesorizări sau de design.

Rochii în culori puternice sau chiar spre nuanțe neon

Verdele este printre vedetele acestui sezon, dar poți completa garderoba și cu rochii în nuanțe puternice de albastru, roșu sau roz aprins. Vei atrage orice privire, iar aceste culori merg de minune pe litoral, cu pielea bronzată. Însă, atenție mare la încălțăminte în acest caz, pentru că este mai dificil de găsit perechea potrivită. De preferat este să mergi cu îndrăzneala până la capăt.

Rochii cu pene

Ce rochii se poartă vara asta? Parcă anul acesta este efectiv o explozie de pene pe podiumurile de modă. Pantaloni, bluze, rochii, toate cu puf și pene din belșug. Este un sezon în care îndrăzneala este la ea acasă, iar bogăția de elemente excentrice scoate în evidență orice ținută în această vară.

Rochii cu imprimeu floral

Sunt o alegere clasică, care poate fi potrivită indiferent de vârstă dacă iei rochia potrivită. Lungi, ușor de purtat, lejere pentru o zi de vară, sunt alegerea ideală în sezonul 2022. Cu siguranță trebuie să ai măcar o astfel de piesă în garderoba ta.

Sursă foto: Profimedia, Canva

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton