Veronika Didusenko, fosta Miss Ucraina, a fugit din țară cu fiul ei: "Bombele explodau deasupra noastră"

 Dumba Gabriela
.

Veronika Didusenko, fosta câștigătoare Miss Ucraina din 2018, a reușit să fugă din țară cu fiul ei și a povestit prin ce a trecut. Fosta Miss Ucraina și fiul ei de șapte ani au părăsit orașul Kiev în dimineața primului atac al Rusiei, potrivit interviului ei recent cu Extra. Fosta Miss Ucraina a povestit ce s-a întâmplat în dimineața când ea și fiul ei au reușit să părăsească țara.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Veronika Didusenko și fiul ei au ajuns în siguranță în SUA, mai exact în Los Angeles. Fosta Miss Ucraina a făcut apel către lume să sară în ajutorul Ucrainei în aceste momente de criză. Copleșită de emoții, tânăra a spus că și-a pierdut unul dintre cei mai apropiați prieteni în bombardamentele rușilor.

Veronika Didusenko launches a legal challenge against Miss World for discrimination, London, UK – 29 Nov 2019Veronika Didusenko launches a legal challenge against Miss World for discrimination, London, UK – 29 Nov 2019

„Forțele militare ruse au început să bombardeze la ora 5 dimineața. Am condus cam 18 ore; mașinile militare pe de o parte și pasagerii pe cealaltă parte și totul se încheie cu elicoptere rusești zburând deasupra capului nostru. A fost cu adevărat înfricoșător', a spus Veronika.

Veronika Didusenko, fosta Miss Ucraina, a fugit din țară cu fiul ei

Veronika Didusenko a declarat că ea și fiul ei au fost treziți în prima zi a invaziei de sunetele sirenelor, dar și de bombardamentele rușilor. Veronika și băiețelul ei s-au alăturat imediat unui convoi de mii de oameni care au fugit din calea războiului.

„În călătoria mea, până la granița cu Ucraina, nu a existat niciun loc unde sirenele să nu sune, unde rachetele și bombele să nu explodeze deasupra noastră', a declarat Veronika, potrivit huffpost.com.

Didusenko și fiul ei au ajuns în cele din urmă în Moldova, și au călătorit prin alte țări europene înainte de a ajunge la Geneva, Elveția. Didusenko a spus că a luat decizia „sfâșietoare' de a-și lăsa fiul acolo pentru a călători în Statele Unite, pentru a ține conferința de presă cu Allred.

Citește și: Volodimir Zelenski, imagine rară din copilărie, alături de mama lui.Cu ce se ocupă tatăl președintelui Ucrainei

Citește și: Misterul superiahtului de 700 de milioane de dolari blocat în Italia:'Toată lumea îi spune iahtul lui Putin, dar…'

Citește și: Olena Zelenska, soția lui Volodimir Zelenski, a transmis o scrisoare deschisă întregii lumi:'Acest război este purtat împotriva populației civile'

Fosta Miss Ucraina cere arme și provizii pentru țara ei, aflată în război cu Rusia

Fosta Miss Ucraina cere ajutor pentru țara ei și spune că armata ucraineană are nevoie de arme. Veronika cere, totodată, mai multe sancțiuni internaționale pentru Rusia.

„Ucraina are nevoie de ajutor. Avem nevoie de arme, provizii. Avem nevoie de mai multe sancțiuni împotriva Rusiei. O prietenă a murit în urma exploziei din Harkiv. Era o fată în vârstă de 21 de ani', a mai spus Didusenko.

Veronika Didusenko face apel către întreaga lume

Veronika Didusenko insistă că țara are nevoie de ajutor pe teren. Aceasta a spus că își dorește ca civilii să poată părăsi în siguranță Ucraina, fără a fi prinși în mijlocul exploziilor. Femeile și copiii sunt blocați se tem pentru viețile lor.

„Avem nevoie urgentă de oamenii care sunt în orașele ocupate, avem nevoie de ei să evadeze, avem nevoie să meargă liberi și în siguranță.

Ne dorim ca cetățenii pașnici să poată părăsi zona de război. Deci, prioritatea în acest moment este să salvăm viețile oamenilor din Ucraina', a mai spus Veronika Didusenko, citată de elle.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton