Cele mai chic modele de sneakers pentru sezonul cald

 advertising.ringier
.

Anul acesta totul este despre comoditate fără concesii de modă! Epantofi.ro inspiră confort într-un mod stilat, aducând în noile colecții modele care  nu exclud comoditatea  dintr-un outfit bine pus la punct. Din fericire, datorită sneakerșilor, acest vis reprezintă acum o realitate.

O pereche de pantofi sport bine aleasă va funcționa în orice situație. Nu este doar o investiție în confort, ci și o șansă de a îți pune în valoare stilul individual prin multitudinea de noi modele originale și variate care au acaparat topurile.

Iată ce să pui pe lista de shopping:

Iconicii: îi găsești la New Balance, Adidas și Nike. Alege variate cât mai casual, retro, chunky, sau cei inspirați din anii ’90.

O atenție deosebită trebuie acordată în continuare pantofilor sport albi atemporali, care au un design simplu ce poate fi introdus în orice ținută, ce combină un caracter practic și confortabil, dar care adaugă în continuare acel element chic ținutei. Nu ai cum să dai greș cu modele clasice și versatile cum ar fi cele de la Nike, Pinko sau Adidas.

Sneakerșii de designer de la Liu Jo, Pinko sau Red Valentino – este ok să creezi un intreg outfit în funcție de aceste piese de rezistență. 

Pantofii cu talpă mai groasă, chunky, sau modele ultra colorate din materiale combinate rămân și în acest an în topul preferințelor, fiind un simbol al personalităților puternice, dezvăluind unicitatea fiecărui purtător. Modele pe care nu vrei să le ratezi fac parte din oferta celor mai iubite branduri, printre care și Versace Jeans Couture, Liu Jo și Red Valentino

Karl Lagerfeld este unul dintre brandurile care și-au pus amprenta pe inspirația de primăvară din acest an. Pantofii semnați cu numele celebrului designer se disting printr-un design caracteristic – multe modele sunt decorate cu imaginile lui Lagerfeld însuși sau pisica sa Choupette.

Însă, dacă vrei să faci o incursiune în vremurile de demult, poți opta în continuare pentru o pereche de sneakers de inspirație vintage, care nu par să dispară prea curând din topul preferințelor, având un loc special în inimile oricărei fashioniste. Poți opta pentru modele de la New Balance, Guess sau Loretta Vitale

Descoperă perechile care vor ține pasul cu tine în această primăvară pe epantofi.ro! Ține minte – dacă te răzgândești, acum ai 100 de zile pentru a le returna!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton