Vedetele la o lecţie de gătit raw vegan

 Florentina Liutic
.

Simona Patruleasa a avut ocazia aseara sa invete cum se prepara un tort raw vegan, mai exact unul crud din ingrediente 100% naturale care nu necesita coacere.

 

 

Carmen-Negoita-Simona-Patruleasa-tort-Rawyal-4

 

Vedeta de televiziune a avut-o ca profesor' pe Carmen Negoita, cea care a inaugurat restaurant raw gourmet, Rawyal.

 

Lectia de gatit raw vegan a avut loc inaintea evenimentului de deschidere, unde au participat Amalia Enache, Adina Buzatu, Daiana Anghel, Sonia Argint Ionescu, Irina Mohora, Florentina Opris, DJ Wanda.

 

 

Amalia-Enache-Dj-Wanda-RawyalAmalia Enache si Carmen Negoita

 

 

Simona Patruleasa a pregatit alaturi de Carmen Negoita un tort cheesecake cu fructe de padure.

 

Iată şi delicioasa reţetă:

Mai intai, am pregatit compozitia. Stratul galben a fost realizat din caju, zeama de lamaie, zeama de portocala, coaja de portocala rasa, ulei de cocos, totul amestecat foarte bine, iar stratul roz din crema anterioara la care am adaugat fructe de padure pasate. Am pus primul strat in forma la congelator pentru cateva ore, apoi, deasupra, pe cel de-al doilea. Intre timp, am realizat blatul din nuci inmuiate in prealabil si curmale, totul mixat. Am scos cele doua compozitii suprapuse de la concelator, iar deasupra lor am asezat compozitia blatului. Totul a mai stat o ora la congelator pentru a se inchega, apoi l-am scos din forma si l-am decorat cu fructe de padure. A iesit minunat! Este 100 % natural, iar o felie are doar 250 de calorii si este foarte satioasa', spune Simona Patruleasa.

 

Carmen Negoita consuma de aproape un an zilnic, in procent de 70%, alimente crude, raw vegan. Meritul acestora este ca, nefiind procesate termic, isi pastreaza toti nutrientii de care are nevoie organismul si sunt 100% naturale.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton