Toate drumurile duc la Roma…

 Florentina Liutic
.

Roma, orasul etern si simbolul elegantei, ne aminteste de Dolce Vita, autenticul spirit Italian, sinonim cu Arta, Modernitate, Trecut si Prezent.

parfum2Descoperind frumusetea eterna a Romei, parfumurile Laura Biagiotti te fac sa te simti parte din univers. Aroma, aerul proaspat, imaginile din trecut si prezent subliniaza eternul modern ce te fac sa te simti ca si Roma, de neuitat.

 

Laura Biagiotti Essenza di Roma UOMO captureaza mirosul orasului simbol, Roma. Notele fine de vanilie, grapefruit precum si esentele lemnoase creaza imbinarea perfecta dintre aroma senzuala si masculina, special creata pentru EL. Captivant, profund, elegant si cu adevarat feminin, Essentza di Roma pentru EA exprima frumusetea si eleganta Italiei – classic, de neuitat.

 

Blu di Roma aduce spiritul revigorant al verii in mijlocul orasului. Alege aromele floral-fructate de iasomie si paciuli pentru EA, iar pentru EL notele vibrante si masculine de lamaie si piersica alba te cuceresc inca din primul moment. Textura pura si eleganta incadreaza frumusetea eterna, un simbol al elegantei si al rafinamentului.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton