Vedete la avanpremiera filmului Jack şi uriaşii

 Adina Rosetti
.

Inspirată din povestea clasică Jack şi vrejul de fasole, cea mai recentă creație a regizorului Bryan Singer a avut parte de o avanpremieră cu totul specială, la care s-au prezentat încântaţi sute de fani şi numeroase vedete, miercuri seara, la sala Romtelecom IMAX, din cadrul Cinema City Cotroceni.

Pe sub vrejul fermecat au trecut miercuri seara, la avanpremiera specială a filmului Jack și Uriașii: Andreea Pătraşcu, Cabral, Adina Galupa, DJ Wanda, Matteo, Kamara, Florin Grozea, Ana Maria Brânză, Radu Groza şi Roxana Nemeş. Alaturi de sute de fani, vedetee au urmărit încântaţe întreaga aventură a lui Jack şi a Prinţesei Isabelle.
Un conflict străvechi este pe cale să reînceapă atunci când fermierul Jack (Nicholas Hoult) deschide din greşeală un portal prin care uriaşii mitologici pot pătrunde în lumea noastră.

Odată ajunse pe pământ, răzbunătoarele creaturi o răpesc pe frumoasa prinţesă Isabelle (Eleanor Tomlinson) şi plănuiesc să cucerească întreaga omenire. Tânărul Jack este cel care va trebui să conducă misiunea de salvare a acesteia şi să îi învingă pe uriaşi chiar pe tărâmul lor.

Pentru a-şi apăra regatul şi a o salva pe prinţesa de care s-a îndrăgostit, Jack va lupta să îi învingă pe neînfricaţii uriaşi, despre care auzise doar din legende.

Roxana Nemes si Radu GrozaRoxana Nemes si Radu Groza

Foto: MediaPro Distribution 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton