Vedete care au devenit mame la începutul acestui an

 Florentina Liutic
.

Fie că sunt mămici de câteva luni sau doar de câteva zile, că se află la primul sau la al patrulea copil, că au fetiţe sau băieţi, câteva vedete trăiesc la intensitate maximă această perioadă. Iată ce vedete au devenit mame la începutul acestui an.

 

Anca Serea  – 2014 a început cum nu se putea mai bine pentru Anca Serea, frumoasa prezentatoare a Ştirilor din sport de pe Prima TV, şi iubitul ei, Adi Sână. Cei doi au devenit părinţii unei fetiţe, aceasta fiind al doilea copil al cuplului care mai are un băieţel. În plus, Anca mai are doi copii minunaţi din căsătoria anterioară. După patru naşteri, Anca arată senzaţional, ea reuşind să îşi păstreze o siluetă demnă de invidiat.

 

 Anca Serea

 

Alina Sorescu – De anul acesta este fericita mămică a unei fetiţe, căreia i-a pus numele Elena-Carolina. Cel mai emoţionat a fost tăticul micuţei, designerul Alexandru Ciucu.  Este un sentiment pe care nu îl pot descrie. Am avut multe lucruri emoţionante în viaţă – nunta, aniversările, prezentările de modă, întâlnirile cu oameni deosebiţi – dar nimic nu se compară cu ceea ce trăiesc acum. Este momentul care te apropie de Dumnezeu', a mărturisit la naşterea fetiţei Alexandru Ciucu.

 

 Alina Sorescu

 

Dana Rogoz – De 1 martie a primit cel mai frumos cadou: un băieţel căruia i-a ales numele Vlad Luca. Dana a trăit cu mare emoţie fiecare moment al sarcinii, împărtăşindu-le fanilor săi stările prin care trecea. La naşterea lui Vlad, vedeta scria pe Facebook: Azi, la ora 20:00, s-a născut Vlad Luca Dragomir! Bine ai venit pe lume, minunea mea!.. Nu vă pot descrie cât de fericită sunt având un bebe de nota 10 lângă mine!' Dana şi-a revenit rapid după naştere şi pare că se descurcă de minune cu micuţul Vlad.

 

Dana Rogoz

 

Anna Lesko – A surprins pe toată lumea când a dezvăluit că este însărcinată în luna a şaptea de sarcină. Artista a avut o sarcină uşoară, fiind extrem de activă în această perioadă în care şi-a onorat contractele. De duminică este mămica unui băieţel al cărui tată este muzicianul din Republica Moldova, Adrian Neninţă.

 

 Anna Lesko

 

Cristina Rus – Anul acesta, de Dragobete, cântăreaţa a devenit mama unei fetiţe, pe care o va boteza Cristina Maria. Cristina Rus este căsătorită cu omul de afaceri Dragoş Bîlteanu şi mai are un fiu, Dragoş, în vârstă de 3 ani. Noua sarcină nu a fost programată şi a apărut în momentul în care artista îşi reluase proiectele profesionale şi se pregătea să revină în televiziune cu o nouă emisiune.

 

 Cristina Rus

 

Oana Roman – S-a căsătorit cu Marius Elisei şi au împreună o fetiţă, Maria Isabela, care s-a născut în luna februarie. Deşi recuperarea după naştere a fost ceva mai grea, Oana trăieşte la intensitatea maximă fiecare moment petrecut alături de fetiţa ei.

 Oana Roman

Foto: Facebook, danarogoz.one.ro, libertatea.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton