Divele Hollywood-ului în vizită la David Letterman. Vezi cum s-au îmbrăcat

 Florentina Liutic
.

De-a lungul timpului numeroase celebrităţi au răspuns invitaţiei lui David Letterman apărând în show-ul lui care înregistrează în continuare audienţe uriaşe.

 

Dincolo de replicile savuroase şi momentele extrem de amuzante, invitaţii lui Letterman au grijă să marcheze momentul cu apariţii demne de producţia pe care o onorează. Iată o galerie foto cu unele dintre cele mai frumoase femei care s-au aflat de curând în emisiunea lui Letterman.

Amber HeardAmber Heard

Cea mai recentă apariţie: Emma Watson. Actriţa britanică se află în plin turneu de promovare a ultimului ei film, Noah', iar o oprire în platoul emisiunii lui David Letterman se impunea. Pentru această seară, Emma a ales un costum negru Yves Saint Laurent şi o cămaşă albă care i-au dat un aer extrem de chic. În plus, ea a primit numai cuvinte de laudă pentru rujul roşu.

 

Cea mai extravagantă apariţie: Cher. Artista nu şi-a dezminţit statutul şi a punctat o nouă apariţie de efect. În stilul ei caracteristic, Cher a purtat cu această ocazie geacă din piele strălucitoare, ciorapii din plasă şi pantalonii scurţi.

 

Cea mai elegante apariţii:

 

Lupita Nyongo. Câştigătoarea de anul acesta a Premiului Oscar pentru rol secundar şi-a respectat statutul şi a punctat o nouă apariţie de senzaţie. Lupita a purtat o rochie J. Mendel cu corset argintiu pe care a accesorizat-o cu o pereche de pantofi Christian Louboutin.

 

Scarlett Johansson a reînviat parfumul Hollywood-ului de altă dată, amintind de apariţiile pline de glamour ale unor dive ca Ava Gardner, Veronica Lake sau Grace Kelly. Rochia albastră, trenciul camel, sandalele strălucitoare, rujul roşu, coafura retro şi ochelarii de soare negri au alcătuit o ţinută demnă de un sex-simbol.

 

 

Foto: Hepta 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton