Vedetele s-au intalnit mai devreme cu Mos Craciun!

 Adina Rosetti
.
Duminica, pe 16 decembrie a avut loc a treia editie a targulului de Craciun „Atelierul lui Mos Craciun”, gazduit de aceasta data de Palatul Cesianu.

Un numar de peste 500 de vizitatori au trecut pragul targului de Craciun pentru a intra  intr-o atmosfera de poveste si pentru a achizitiona o selectie din cele mai inspirate daruri personalizate.

Bijuterii lucrate manual, propuneri ale designerilor pentru seara de Craciun si de Revelion, ceaiuri inmiresmate aduse de pe cele mai indepartate taramuri, hainute tricotate, tocmai bune pentru cei mici, coronite si podoabe pentru brad, esente parfumate, ciocolata, macarons delicioase si prajituri aromate, piese mici, delicate de design interior, plus o multime de alte cadouri autentice, traditionale si specifice perioadei sarbatorilor de iarna.

De la intalnirea cu Mos Craciun nu au lipsit vedetele. Roxana Iliescu si cele doua fetite ale sale, Malvina, Vladimir Draghia, Bianca Ionita, Simona Patruleasa impreuna cu sotul si fetita, Nadina Campean, Ana Maria Stancu, Alexandra Badoi si Andrei Leonte au venit sa-l intampine pe Mos Craciun.

 

 

[gallery ids=""]

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton