Radio Killer: "Sa trecem de 21 decembrie si vedem dupa..."

 Adina Rosetti
.

Paul si Catalina (Lee Heart), simpaticii membri ai trupei Radio Killer, au avut un an plin si de abia asteapta sa se relaxeze fiecare in familie. Speram ca Mos Craciun ii are deja pe lista cu cadouri, pentru ca ei nu s-au gandit pana acum ce vor sa primeasca in dar… 

 

 

 

Cum a fost anul 2012 pentru voi?

Pentru noi a fost un an plin. Am lansat doua piese, una dintre ele devenind si imnul Liberty Parade. Am avut o multime de concerte in tara si in strainatate si am cunoscut persoane frumoase, de la care am mai invatat cate ceva. Am calatorit in locuri superbe in care nu credeam ca vom ajunge si in care ne-ar placea sa ne reintoarcem. Intr-un cuvant a fost un an excelent! 🙂

 


Unde va petreceti Sarbatorile de iarna?

Sarbatorile le vom petrece atat eu, cat si Paul, in familie.  Este o ocazie minunata de a imparti emotii si cadouri cu cei dragi.

 


Ce cadouri asteptati de la Mos Craciun?

Nu ne-am gandit la treaba asta… pana acum! 🙂 Ne dorim sa fim sanatosi, in primul rand. Restul lucrurilor vin de la sine daca muncim pentru ele.

 


Ce asteptari/sperante/planuri aveti pentru noul an?

Hai sa trecem de 21 decembrie si vedem dupa… HaHaHa! Glumim! Vom lansa mai multe piese in anul urmator si suntem nerabdatori sa vedem reactiile celor care ne asculta muzica si ne sustin. Ne dorim ca lumea sa ne cunoasca mai bine si speram sa ajungem in cat mai multe locuri noi, pentru a putea impartasi zambete.

 


Un mesaj de sarbatori pentru cititorii VIVA… 

Va dorim un Craciun fericit si un an nou plin de bucurii. Nu uitati sa va distrati si sa zambiti mult, cat mai mult!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton