Vedeta sud-coreeană SULLI a fost găsită moartă. Artista de 25 de ani avea 6 milioane de fani pe Instagram!

 Dumba Gabriela
.

Sulli, actriţă şi star al muzicii K-Pop, a fost găsită moartă în locuinţa sa din Seul, Coreea de Sud. Autorităţile cred că artista de 25 de ani, cu peste 6 milioane de fani pe Instagram, s-a sinucis.

SulliSulli

Pe numele real Choi Jin-ri, Sulli a fost găsită moartă în casă de către managerul său. Tânăra s-ar fi luptat în ultima perioadă cu o depresie severă şi a apărat în numeroase show-uri de televiziune pentru a vorbi despre abuzurile la care a fost supusă ca vedetă.

Cântăreața, care era și actriţă, compozitoare, dar şi model, a debutat cu grupul de fete F (x) în 2009, care a devenit rapid unul dintre cele mai populare formaţii feminine din Coreea de Sud.

De altfel, se crede să Sulli a renunţat, în 2015, la cariera K-Pop din cauza bullying-ului online, care ar fi împins-o să se sinucidă, în cele din urmă.

„Managerul ei a vizitat-o ​​acasă, după ce nu a mai reuşit să dea de ea încă din cursul nopţii trecute”, a anunțat poliția într-un comunicat.

Sulli a fost bună prietenă cu un alt star K-Pop, Jonghyun, care s-a sinucis în 2017, la vârsta de 27 de ani.

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton