Nico, primele declaraţii despre participarea la ASIA EXPRESS 3, alături de fiica ei, Alexandra: „Este o experienţă pe care am vrut s-o trăiesc de la primul sezon!”

 Dumba Gabriela
.

Nico şi fiica ei, Alexandra se numără printre vedetele care au acceptat provocarea Asia Express 3. Nico şi Alexandra pleacă sâmbătă pe Drumul Comorilor, care le va purta prin Filipine şi Taiwan, în încercarea de a câştiga marele premiu de 30.000 de euro.

Nico și Alexandra, fiica eiNico și Alexandra, fiica ei

Nico mărturiseşte că şi-a dorit să participe la Asia Express, sezon 3, încă din primul sezon al reality-show-ului de la Antena 1 şi nu crede că ar fi putut alege o parteneră mai bună, în această aventură, decât pe fiica sa, Alexandra.

„Asia Express e o experiență unică pe care am vrut s-o trăiesc încă de când am văzut primul sezon. Mă bucur enorm că voi merge alături de fiica mea!', spune Nico.

La rândul său, Alexandra consideră că aventura din Asia va consolida prietenia dintre ea şi mama ei şi abia aşteaptă să pornească pe Drumul Comorilor.

„Eu sunt o fire foarte competitivă și sociabilă, iar Asia Express este exact despre asta! Competiția din cadrul acestui show este în primul rând una interioară (cu mine însămi) și un prilej unic de a socializa cu oameni dintr-un mediu nou, total necunoscut. Sunt convinsă că experiența Asia Express mă va face mai puternică și de altfel, cel mai important, va consolida frumoasa relație de prietenie dintre mine și mama.', spune Alexandra, fiica lui Nico.

Nouă perechi pleacă în aventura din Asia

Chef Sorin Bontea și Răzvan Fodor, Speak și iubita lui, Ștefania, Nico și fiica ei, Alexandra, Adda și soțul ei, Cătălin, Ristei și fratele lui, Dan, Maria Buză și Lia Bugnar, Alina Ceușan și Carmen Grebenișan, Alex Abagiu și prietenul lui cel mai bun, Radu, Alex Velea și Mario Fresh. Aceasta este lista completă a celor 9 perechi de vedete care foarte curând vor porni pe Drumul Comorilor din Asia Express, cel mai dur reality show din România, difuzat de Antena 1.

Nerăbdători, entuziasmați, speriați sau panicați de ce urmează să li se întâmple, cu toții recunosc un lucru: Asia Express va fi experiența vieții lor. Vor avea la dispoziție un singur dolar pe zi, vor trebui să își găsească singuri cazare și transport și, pe lângă asta, vor fi constant nevoiți să îndeplinească tot felul de misiuni pentru a putea avansa în cursă.

 

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton