Vali Bărbulescu, de la "Ferma", este un competitor de temut: "Nu iert, nu uit!"

 Oana Pantazi
.

Reality show-ul „Ferma” a schimbat în scurt timp percepția publicului despre mulți dintre participanți. Unii au ieșit din anonimat sau au câștigat un capital enorm de simpatie, în timp ce alții, dimpotrivă, au dezamăgit. Printre cei care nu au lăsat telespectatorii indiferenți se numără, fără doar și poate Vali Bărbulescu. Iată la ce ar trebui să se aștepte rivalii săi!

Vali Bărbulescu, un competitor de temut pentru participanții la Ferma!

Ar suna arogant dacă aș spune că sunt unul dintre cei mai buni DJs din România? Sunt. Am început să pun muzică la 15 ani. Acum zece ani am intrat în lumea fotografiei de modă și am lucrat cu o mulțime de femei care setează standardele de frumusețe la nivel global' – așa se prezintă Vali Bărbulescu, concurentul „Ferma” despre care se va vorbi cu siguranță multă vreme de acum înainte. Faptul că emisiunile sale de la radio au fost ascultate de sute de mii de români sau că a lucrat cu modele de talia lui Kim Kardashian, Bella Hadid și Adriana Lima, iar publicații internaționale precum Vogue, Harpers Bazaar sau GQ au folosit fotografiile făcute de el îi dă cu siguranță dreptul să fie puțin arogant, însă Vali Bărbulescu este un personaj remarcabil din prima clipă… atât prin aspect, cât și prin discurs.

Vali Bărbulescu se consideră un cadou pentru ceilalți concurenți…

Recent, la „Ferma”, Vali Bărbulescu le-a povestit colegilor lui de cameră niște detalii șocante din copilăria lui, detalii pe care orice adult s-ar fi ferit să le dezvăluie, iar asta spune multe despre el. Pe scurt, concurentul este genul care spune lucrurilor pe nume și probabil că poate fi acuzat de orice, numai de falsitate nu.

Vali Bărbulescu și Otniela, imagine de la

Vali Bărbulescu și Otniela, imagine de la „Ferma”

„În sfârșit un tip care nu se compară cu cei din jurul său!”

Întrebat care ar fi prima impresie dacă ar face cunoștință acum cu el, Vali Bărbulescu a dat un răspuns previzibil în ceea ce-l privește: „În sfârșit un tip care nu se compară cu cei din jurul său!”. Poate tocmai de aceea, ca o urmare firească a răspunsului anterior, concurentul recunoaște că nu renunță la luptă niciodată, că atunci când este scos din sărite reacționează violent, că este răzbunător și că cel mai mult se teme de… sine însuși. La întrebarea Ierti și uiti? Sau ierti si nu uiți?, Vali Bărbulescu a răspuns scurt, dar cuprinzător: „Nu iert, nu uit!”.

Dar cum oricine are și o slăbiciune, în cazul lui Vali calcaiul lui Ahile se numește… Delia Tudose, are 32 de ani este fotomodel. „Iubita mea este cea mai frumoasa femeie din Galaxie si avem o relație superbă de aproape 10 ani”, declară Vali Bărbulescu. Din fericire pentru el, Delia nu-l așteaptă prea devreme acasă, chiar dacă el deja duce dorul mâncărurilor libaneze, al întâlnirilor cu prietenii și al plimbărilor prin Cișmigiu…

„Nu îl aştept pe Vali prea curând acasă, m-a impresionat foarte mult pentru că se descurcă foarte bine în condiţii extreme. Suntem de un deceniu împreună şi e prima dată de când suntem împreună să fim aşa de mult despărţiţi”, a declarat Delia Tudose într-un interviu.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton